Utama K-Pop Ingin Cabar Diri, Han Hyojoo Dedah Lebih Gemar Berlakon Watak Aksi Kini

Ingin Cabar Diri, Han Hyojoo Dedah Lebih Gemar Berlakon Watak Aksi Kini

han hyojoo

Nampaknya, pelakon Han Hyo-joo sedang sibuk menjalani penggambaran pelbagai projek kini.

Baru-baru ini, Han Hyo-joo telah terlibat dengan penggambaran dan temu bual bersama majalah Cosmopolitan dan dia telah tampil dengan gaya anggun serta menawan.

Ketika sesi temu bual, Han Hyo-joo berkongsi tentang perkembangan terbarunya. Pelakon itu mendedahkan bahawa dia sedang sibuk menjalani penggambaran filem “Believer 2”. Kongsinya,

Saya mengembara ke seluruh negara untuk penggambaran ‘Believer 2’. Saya berkulit sawo matang untuk memainkan watak kuat yang dipanggil ‘Keunkal’ dan bekerja keras untuk menunjukkan otot yang halus. Perasaan seperti ‘kuat di luar dan lebih kuat di dalam’.

han hyojoo

Han Hyo-joo turut menambah keterujaan penonton dengan menjelaskan mengenai wataknya yang berbeza dari sebelum ini untuk projek akan datang. Katanya,

Ia akan berbeza sama sekali daripada Han Hyo-joo setakat ini. Malah senior di set tidak dapat mengenali saya. Seronok melihat wajah yang saya tidak pernah lihat sendiri semasa memantau.

Kemudian, pelakon itu turut berkongsi bahawa dia lebih berminat untuk memainkan watak aksi kini. Jelasnya,

Saya menyukai peranan yang saya mainkan pada usia 20-an, tetapi saya semakin berorientasikan aksi. Bagi saya, cabaran adalah sangat penting. Saya akan terus mencabar diri saya dengan perkara baharu.

han hyojoo

Dalam pada itu, Han Hyo-joo akan menemui peminat dalam siri misteri “The Dominant Species” dan filem “Believer 2”.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Khan
Loading...