Utama Filem Korea Bakal Tayang Di Netflix, Han Hyojoo & Oh Seunghoon Akan Sertai Filem...

Bakal Tayang Di Netflix, Han Hyojoo & Oh Seunghoon Akan Sertai Filem ‘Believer’ Musim Ke-2

han hyojoo oh seunghoon

Siapa pernah tonton filem “Believer”?

Untuk pengetahuan, “Believer” lakonan Cho Jin-woong, Ryu Jun-yeol, Cha Seung-won, Kim Joo-hyuk, dan Jin Seo-yeon pada musim pertama, menggambarkan kisah yang berlaku apabila detektif Won-ho, yang telah menjejaki kartel dadah terbesar di Asia dan mengetahui kebenaran di dalam kartel dengan bantuan Rak, ahli yang ditinggalkan.

Kini, “Believer” musim kedua akan kembali untuk mengikuti perjalanan Won-ho untuk mencari Rak, yang telah hilang. Pasukan produksi cuba mengembangkan latar belakang cerita ke luar negara.

ryu junyeol believer

Cho Jin-woong, yang memainkan watak Won-ho dan Cha Seung-won yang berperan sebagai Brian, telah disahkah untuk membintangi “Believer” musim kedua. Lee Joo-young dan Kim Dong-young, yang mempersembahkan persembahan yang menarik perhatian sebagai watak yang kuat dan hip, juga mengesahkan penampilan mereka dalam filem kedua siri ini. Ryu Jun-yeol, yang memainkan watak Rak, bagaimanapun, tidak dapat mengambil bahagian dalam projek kali ini.

Terbaru, Han Hyo-joo dan Oh Seung-hoon telah diumumkan akan menyertai pelakon asal dalam projek musim kedua filem ini. Han Hyo-joo dijangka akan membuat perubahan dalam imejnya dengan watak paling sengit. Kemunculan watak ini dijangka akan membawa krisis yang tidak dijangka dan menambahkan lagi ketegangan dalam cerita. Oh Seung-hoon telah dilakonkan untuk watak Rak, yang dipegang oleh Ryu Jun-yeol dalam filem sebelumnya.

oh seunghoon han hyojoo

Dalam pada itu, “Believer 2” telah dirancang untuk diterbitkan sebagai filem Netflix, diarahkan oleh pengarah “Beauty Inside” Baek Jong-yeol.

Sama-sama kita nantikan maklumat lanjut mengenai musim kedua filem ini!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERJTBC
Loading...