Utama Drama Korea Yoon Doojoon Tolak, Lee Junyoung Dilamar Sertai Hyeri Dalam Drama Fantasi ‘A...

Yoon Doojoon Tolak, Lee Junyoung Dilamar Sertai Hyeri Dalam Drama Fantasi ‘A Hundred Won Butler’

lee junyoung lee hyeri

Penonton berkemungkinan akan dapat melihat gandingan antara Lee Jun-young bersama Hye-ri dalam drama baharu!

Pada 26 April, Sports Seoul melaporkan bahawa Lee Jun-young akan membintangi drama MBC akan datang “A Hundred Won Butler”. Sebagai tindak balas kepada laporan itu, sumber dari agensi Lee Jun-young Jflex Entertainment menyatakan,

Ia adalah projek yang dia telah menerima tawaran dan sedang mengkaji secara positif.

Untuk pengetahuan, “A Hundred Won Butler” mengisahkan tentang seorang lelaki bernama Kim, yang menggantikan tugas yang bermula pada 100 won setiap hari, dan Baek Dong-ju (Hye-ri), seorang pengarah pengebumian yang mengabulkan permintaan si mati, semasa menjalankan tugas harian syarikat Ildangbaek.

Jika Lee Jun-young menerima tawaran ini, dia akan memainkan watak Butler Kim, satu-satunya pekerja di Ildangbaek. Butler Kim akhirnya bertemu dengan Baek Dong-ju kerana permintaan pelanggan, dan dalam tiga pertemuan, dia mengetahui tentang rahsia yang tidak dapat dia tangani dan terjalin dalam kehidupan Baek Dong-ju.

yoon dojoon lee hyeri

Tambahan, Hye-ri juga masih dalam perbincangan untuk melakonkan watak Baek Dong-ju. Yoon Doo-joon HIGHLIGHT sebelum ini pernah menerima tawaran untuk memainkan watak Butler Kim namun, dilaporkan bahawa dia telah menolak tawaran itu selepas pelarasan pada jadual siaran.

Dalam pada itu, “A Hundred Won Butler” akan ditayangkan pada separuh kedua tahun ini. Nantikan maklumat lanjut!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...