Tayang Bulan Ini, Ma Dongseok Ulas Adegan Aksi Dengan Son Sukku & Harapan Buat ‘The Outlaws 2’

ma dongseok the outlaws 2

Baru-baru ini, Ma Dong-seok telah terlibat dengan satu temu bual bagi mempromosikan filemnya akan datang “The Outlaws 2”!

Susulan kepada filem aksi popular 2017 lakonan Ma Dong-seok dan Yoon Kye-sang “The Outlaws”, “The Outlaws 2” (juga dikenali sebagai “The Roundup”) akan mengikuti pengembaraan menarik detektif legenda Ma Seok-do dan skuad jenayah kekerasan balai polis ketika mereka berjuang untuk membasmi jenayah. Kali ini, mereka akan mengejar Kang Hae-sang, seorang penjahat ‘super’ yang telah melakukan jenayah di Vietnam.

Pada awalnya, Ma Dong-seok berkongsi pemikirannya tentang kembali kepada peranannya sebagai detektif Ma Seok-do dalam filem ini dengan berkata,

Di atas segalanya, saya teruja untuk kembali ke produksi yang menerima banyak cinta, tetapi saya juga gementar. Bohong jika saya katakan saya tidak merasakan sebarang tekanan. Semua pelakon dan kakitangan bekerja keras untuk memastikan kami tidak hanya meniru filem sebelumnya.

ma dongseok

Tambah pelakon itu,

Memandangkan filem kali ini berulang-alik antara Korea Selatan dan Vietnam, sambil kita menghapuskan orang jahat dengan cara yang lebih memuaskan dan mendebarkan, saya sangat teruja untuk menunjukkannya kepada penonton.

Selain itu, Ma Dong-seok turut berkongsi bahawa dia akan mempunyai banyak adegan aksi dalam filem tersebut. Dia menekankan kepentingan yang diletakkan pada keselamatan dirinya dan rakan pelakonnya semasa penggambaran. Kongsinya,

Untuk menunjukkan kemahiran yang lebih baik berbanding filem asal, saya berusaha untuk menggilap beberapa kemahiran istimewa seperti judo dan pertahanan diri selain tinju.

ma dongseok son sukku

Kemudian, perlawanan antara watak Ma Dong-seok dan Son Suk-ku dikatakan menjadi sorotan dalam filem itu. Apabila ditanya sama ada dia mempunyai cerita tertentu yang berkaitan dengan adegan antara pasangan itu, pelakon itu menjelaskan,

Daripada mengadakan banyak pertemuan terlebih dahulu, kami berusaha untuk mengubah sinergi kami di set menjadi aksi. Son Suk-ku mencipta beberapa adegan aksi yang menakjubkan berkat gaya pertarungannya yang sebenar dan sukar.

Akhir sekali, Ma Dong-seok berkongsi harapannya buat filem “The Outlaws 2”,

Daripada filem yang meninggalkan anda dengan berat dan banyak perkara di fikiran anda, saya ingin menghadiahkan penonton dengan beberapa aksi menyegarkan yang akan menghilangkan semua tekanan mereka. Sekarang sekatan penjarakan sosial semakin ringan, saya harap ramai orang dapat berkumpul untuk menikmati filem seperti sebelum ini.

the outlaws 2

Jangan lupa saksikan “The Outlaws 2” pada 18 Mei ini!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply