Utama Tempatan “Tall, Dark, Handsome” – Setaraf BTS & EXO, Klip Dance Cover K-Pop...

“Tall, Dark, Handsome” – Setaraf BTS & EXO, Klip Dance Cover K-Pop Jejaka Ini Bikin Hati Gadis Cair

lets choom kpop coer

Orang yang ‘tough’ sahaja boleh jadi idola! Bukan hanya kerana latihan yang memenatkan tapi korang perlu ada bakat dan minat mendalam untuk merealisasikan impian itu.

Sama seperti anak muda ini yang menyimpan bakat hebat dalam tarian hingga mungkin dia kelihatan tak asing kalau berdiri di sebelah pelbagai kumpulan popular seperti BTS, EXO, TREASURE dan lain-lain. Wow!

Lelaki berusia 25 tahun ini juga tidak segan untuk berkongsi bakatnya bersama umum dan sering memuat naik pelbagai video dance cover di bawah Let’s Choom bersama KimchiDaily.

@kimchidaily_ Ni Kai celup ke? 😋 #sembangentertainment #exo #dancecover #kpopdancecover #creamsoda #weareoneexo #pinkblood #kimchidaily ♬ original sound – Kimchi Daily

Meskipun berbadan ‘ketak-ketak’, namun jejak yang memiliki ciri-ciri idaman gadis seperti tinggi dan berkulit sawo matang itu dilhat lincah bergerak mengikut pelbagai gerak tari yang mungkin untuk orang di luar sana mengikutinya.

Bukan sahaja gaya tarian namun suntingan video yang nampak ringkas namun memukau itu turut menjadi ‘point’ utama mengapa ramai yang seronok menonton kesemua klip Let’s Choom.

Jikalau korang nak tahu, antara lagu yang pernah dipersembahkan olehnya ialah “Shalalala (TAEYONG)”, “Rover (Kai)”, “Unforgiven (LE SSERAFIM)”, “MOVE (T5)”, “Knock (CHAEYEON)” dan banyak lagi.

@kimchidaily_ Fuhh, walaupun @zb1_official dah debut, min still tak boleh move on dengan Over Me! #kpopdance #dancecover #zerobaseone #boysplanet #overme #fyp #sembangentertainment #kimchidaily ♬ original sound – Kimchi Daily

Bagi yang sukakan video dance cover K-Pop, korang boleh menonton gerak lincah anak muda ini menerusi Let’s Choom. Kaja!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERLet's Choom
Loading...