Utama K-Pop Seolhyun AOA Cipta Akaun YouTube Peribadi & Kongsi Tentang Kebahagiaan

Seolhyun AOA Cipta Akaun YouTube Peribadi & Kongsi Tentang Kebahagiaan

AOA SEOLHYUN

Seol-hyun AOA kelihatan meriah dan bertenaga dalam gambar baharunya untuk majalah Marie Claire edisi November!

Dalam temu bual selepas penggambaran, Seol-hyun bercakap tentang saluran YouTube peribadinya, Brilliantly by Seol-hyun.

Dia mendedahkan bahawa walaupun dia tidak mahir dalam penggambaran dan penyuntingan, dia masih melakukannya sendiri kerana dia mahu menunjukkan dirinya yang sebenar daripada kehidupan sehariannya berbanding kehidupannya sebagai pelakon atau penghibur.

AOA SEOLHYUNSeol-hyun juga bercakap tentang obsesinya baru-baru ini dengan pendakian dalaman dan rasa pencapaian yang dia rasa selepas menyelesaikan setiap masalah. Artis itu berkongsi,

Memanjat dalam rumah mempunyai banyak peraturan, jadi jika saya tidak dapat menyelesaikan masalah, saya terus memikirkan cara untuk menyelesaikannya walaupun selepas saya pulang ke rumah.

Akhirnya, apabila ditanya tentang apa yang membuatkan Seol-hyun paling gembira hari ini, dia menjawab bahawa kebahagiaan adalah kebiasaan pada akhirnya, jadi dia sentiasa mencari sebab untuk gembira walaupun dalam perkara kecil.

Pada beberapa minggu lepas, dilaporkan bahawa Seol-hyun kini sedang dalam perbincangan untuk membintangi dalam drama akan datang bersama Lee Kwang-soo.

AOA SEOLHYUNDrama lakonan Seol-hyun yang mana korang paling suka?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMarie Claire
Loading...