“Saya Terasa Mahu Pengsan & Menggigil Di Atas Pentas, Ibu Menangis Di Belakang” – Jessi

jessi

Jessi ternyata merupakan antara selebriti Korea yang bekerja keras dalam setiap perkara.

Terbaru, penyanyi rap itu telah melancarkan lagu baru bertajuk ‘Zoom’ dan sibuk mempromosikannya di serata stesen penyiaran.

Kongsi wanita itu dalam sebuah program radio sebelum ini, lagu berkenaan disiapkan hanya dalam dua minggu sahaja. Malah dia sempat menjelaskan mengenai gambar rawatan ringer (untuk masalah dehidrasi) yang dimuat naik baru-baru ini sekaligus berkongsi mengenai kesukaran yang dialaminya.

jessi

Katanya,

Saya tak berehat selama 2 tahun setengah ini. Memang ianya satu rezeki, namun sukar teruk betul kali ini. Semasa di pentas, saya berasa seperti mahu pengsan dan tangan turut menggeletar. Pertama kali saya berasa sebegitu. Bukannya titisan vitamin tetapi kerana terlalu sakit saya mendapatkan rawatan ringer. Tapi anda tak perlu risau sangat.

Tambahnya lagi,

Sudah sekian lama saya tak berjumpa ibu, tapi dia hatinya berasa berat melihat saya. Sudah lama tak berjumpa, melihatkan saya tak meluahkan apa-apa namun hanya menangis, ibu saya turut menangis di belakang pentas.

jessi

Kesiannya Jessi..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply