Utama Rancangan Hiburan “Saya Sombong.. ” – Lee Junki Akui Berlagak Apabila Kecap Populariti?

“Saya Sombong.. ” – Lee Junki Akui Berlagak Apabila Kecap Populariti?

lee junki

Tak dinafikan, ada selebriti yang akan hilang arah apabila mengecapi populariti tak dijangka.

Sama seperti Lee Jun-ki yang mengakui dalam “You Quiz On The Block” baru-baru ini bahawa dia dijangkiti ‘penyakit selebriti’ apabila menerima tawaran pengiklanan yang banyak selepas muncul dalam “The King And The Clown” pada 2005,

Jika dilihat sekarang, kalau ada filem blokbuster yang keluar pun, ianya pasti akan digantikan dengan mudah dalam masa 3 ke 6 bulan. Tapi pada ketika itu, kerana ‘The King And The Clown’ berjaya dan dalam setahun, ianya mencapai dari satu perkara baik ke satu perkara baik. Saya asyik muncul dalam berita dan menjadi isu, hingga menyebabkan saya terjatuh dalam pemikiran yang salah.

lee junki

Sambungnya,

Saya sangat berjaya, hinggakan kalau lihat carian untuk figura awam pada ketika, saya sentiasa di tangga pertama selama 42 minggu lamanya dan tak pernah jatuh sekalipun. Saya terasa berlagak dan mula mempunyai fikiran yang lemah.

Jelas Lee Jun-ki bagaimana dia melepaskan diri dari fikiran angkuh itu,

Rakan rapat saya yang mengenali sejak debut yang menegur saya. Saya terfikir, kalau saya terus begini, saya tak akan dipercayai orang sekeliling. Ada ketakutan sekiranya saya tak jatuh sekarang, saya akan tersungkur lebih teruk nanti. Kalau saya tak ubag sekarang, saya akan menyakiti ramai orang.

Nasib baik Lee Jun-ki dah okay sekarang..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Loading...