Utama K-Pop “Saya Makin Rindui ARMY” – Sambut Ulang Tahun Ke-10, BTS Tulis Mesej...

“Saya Makin Rindui ARMY” – Sambut Ulang Tahun Ke-10, BTS Tulis Mesej Panjang Pada Peminat

bts

Pejam celik pejam celik, sudah 10 tahun BTS aktif sebagai satu kumpulan sejak debut.

Terbaru pada 13 Jun, BTS telah meraikan ulang tahun debut ke-10 mereka bersama peminat, dengan menulis mesej, menyatakan rasa syukur mereka.

Pertama sekali, ketua kumpulan BTS iaitu RM menulis surat tulisan tangan,

Terima kasih kepada ARMY dan begitu ramai orang yang membantu kami, saya dapat merasai sesuatu yang istimewa yang tidak akan dapat saya alami lagi.
Mengimbas kembali, saya terbiasa menendang pintu dan pergi setelah larut dalam mengenang sebentar.
Sekarang pun saya masih terbayang-bayang bahagian kedua kita. Rasa macam boleh jadi apa-apa.
Kebimbangan dan ketidakpastian yang saya alami semasa saya berumur 20 dan 27 masih ada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RM (@rkive)

Sambung RM lagi,

Saya masih belum matang.
Saya mungkin akan terus berasa asing, cemas dan sakit.
Namun, saya akan bergerak ke hadapan.
Kadang-kadang terpisah tetapi bersama, jauh tetapi dekat,
Saya harap awak akan bersama saya sebagaimana saya akan bersama awak.
Ahli, kakitangan, keluarga, dan rakan-rakan! dan ARMY! Terima kasih atas kerja keras anda.

Mari kita hidup dengan baik bersama untuk sepuluh tahun akan datang.
Dalam dunia ini!
saya sayang awak.

Selain itu, Ji-min juga turut meluahkan rasa terima kasihnya,

ARMYs, ini Ji-min. hehe.
Wah, dah ulang tahun ke-10.

Bilakah masa berlalu?
Saya kadang-kadang tidak percaya saya berumur 29 tahun apabila saya bertemu dengan awak buat kali pertama pada usia 19 tahun.

Saya kini sudah dewasa juga.
Hati saya masih rasa seperti 19 tetapi badan saya hahaha…
Pelik rasanya.

Jadi, hari ini, saya gembira sepenuhnya.
Sudah tentu, saya semakin merindui awak.
Saya tertanya-tanya bagaimana keadaan anda semua, apakah kebimbangan anda.
Saya ingin tahu tetapi saya minta maaf kerana saya tidak dapat datang lebih kerap.
Tetapi saya masih memikirkan awak sentiasa.

ARMY, yang selalu saya syukuri dan sayangi,
Mari kita bahagia untuk masa yang lama.

J-Hope yang sedang menjalani khidmat ketenteraan turut menyampaikan mesej kepada peminat dengan menulis,

2023, 13 Jun! Saya tertanya-tanya bagaimana perasaan anda semua sekarang…!!
Saya sentiasa menghabiskan hari ini dengan anda, tetapi sekarang saya terpaksa menghabiskan 613 tanpa beberapa orang, saya berasa sedikit bimbang dan sunyi di dalam hati…

Seperti yang kita selalu lakukan, mari kita ingat detik ini hari ini dan ingatkan diri kita tentang kenangan yang kita ada selama ini dan menghabiskannya dengan gembira~
Saya rasa seperti itulah cara kita boleh menghabiskan 613 kita sepenuhnya seperti diri kita sendiri! Hahaha.

Saya rasa seperti akan ada ahli yang meriah dengan aktiviti solo mereka, jadi saya minta anda memberikan sorakan dan kasih sayang yang besar!!!
Walau apa pun hari itu, tanpa gagal, saya dengan tulus berterima kasih dan menyayangi anda!

Sementara itu, V juga telah memuat naik beberapa video lama yang menampilkan ahli BTS yang lain di Instagram Story, sebagai hadiah ulang tahun ke-10 kepada peminat tersayang.

Selamat ulang tahun ke-10 BTS!

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

Loading...