Utama Rancangan Hiburan “Saya Dah Ada Anak..” – Yoo Jaesuk Dedah Sebab Berhenti Merokok

“Saya Dah Ada Anak..” – Yoo Jaesuk Dedah Sebab Berhenti Merokok

yoo jaesuk

Baru-baru ini, Kim Jong-kook telah memuat naik satu video baru di saluran YouTubenya, menampilkan tetamu Yoo Jae-suk dan Ji Suk-jin.

Dalam video tersebut, Kim Jong-kook berkata bahawa pasti ramai penonton ingin tahu tentang rutin senaman Yoo Jae-suk, di antara jadual sibuknya. Kim Jong-kook berkongsi,

Apabila Yoo Jae-suk melakukan senaman dada, jarak pergerakannya sangat pendek, jadi saya membebel kepadanya sedikit.

Kemudian, Yoo Jae-suk mengimbau kembali kisah lalu dengan mendedahkan betapa tegasnya Kim Jong-kook tentang gaya hidup sihat pada suatu ketika dahulu,

Ketika saya berada dalam ‘X-Man’, rakaman itu berakhir pada waktu subuh, jadi saya makan malam dengan Ho-dong. Ia tidak sama sekarang, tetapi Jong-kook sangat tegas ketika itu. Dia membawa sepinggan telur dan makan bahagian putih sahaja. Dia juga menyuruh saya melakukan senaman atau saya akan mati.

yoo jaesuk gym jongkook

Tambah ‘Nation MC’ itu lagi,

Pada masa itu, saya berusia 30-an, jadi saya rasa sihat. Tetapi pada satu ketika, saya tidak dapat mendapatkan stamina yang cukup untuk penggambaran. Jadi, saya pergi ke gim, dan sekarang saya bersenam 2-3 hari seminggu jika saya terlalu sibuk.

Bukan itu sahaja, Yoo Jae-suk turut mendedahkan bahawa dia merokok sebelum berkahwin dan menjelaskan sebab dia berhenti merokok kini,

Saya juga merokok pada masa itu, saya tidak boleh bernafas. Sekarang saya mempunyai anak, saya telah berhenti merokok semasa berkahwin. Saya fikir ia akan menjadi sangat sukar, tetapi saya berhenti merokok dengan mudah. Sudah 13 tahun saya berhenti merokok, dan sekarang saya langsung tidak memikirkan tentang rokok.

Tonton video penuh Yoo Jae-suk dan Ji Suk-jin dalam saluran YouTube Kim Jong-kook di atas!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMy Daily
Loading...