Utama Filem Korea “Saya Akan Balas Dendam” – Nam Joohyuk Bakal Terajui Filem ‘Remember’

“Saya Akan Balas Dendam” – Nam Joohyuk Bakal Terajui Filem ‘Remember’

nam joohyuk

Nam Joo-hyuk kini tampil dengan watak terbaru!

Filem “Remember” yang diarahkan oleh pengarah Lee Il-hyung mengisahkan mengenai pembalasan dendam oleh seorang lelaki di zaman 80-an yang mula hilang ingatannya akibat penyakit Alzheimer. nam joohyukNam Joo-hyuk bakal memegang watak sebagai In-gyu, seorang lelaki dalam umur 20-an, yang akan membantu pesakit Alzheimer, Pil-joo iaitu pelakon Lee Sung-min. Filem ini meraih jangkaan kepada penonton dek kerana keserasian antara Nam Joo-hyuk dan juga Lee Sung-min.

Nam Joo-hyuk bakal menjadi seorang lelaki yang berkerja di sebuah restoran keluarga. In-gyu (Nam Joo-hyuk) menerima tawaran daripada Pil-joo yang menawarkan sejumlah wang untuk membantunya membalas dendam. nam joohyukDia berkongsi,

Memandangkan ia merupakan satu watak yang saya tak pernah bawa sebelum ini, saya terus tertarik dengan projek ini serta-merta. Proses untuk mengekspresikan emosi dalam watak yang menjadikan watak itu lebih menarik. 

Nantikan gandingan mereka berdua okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBEROSEN
Loading...