Utama K-Pop Rating Tinggi, Pihak Produksi Dalam Perancangan Untuk Tambah Episod ‘My Dearest’

Rating Tinggi, Pihak Produksi Dalam Perancangan Untuk Tambah Episod ‘My Dearest’

my dearest

MBC telah mengumumkan bahawa mereka sedang melakukan pembicaraan positif tentang perpanjangan drama Jumat-Sabtu mereka yang popular.

MBC menyatakan,

Kami sedang melakukan pembicaraan positif tentang perpanjangan drama hasil daripada popularitinya yang tinggi.

Drama “My Dearest” yang menceritakan epik cinta tragis antara Yi Chang-hyun (Namgoong Min) dan Yoo Gil-chae (Ahn Eun-jin), telah mendapat cinta dari penonton dan menjadi nombor satu dalam rating waktu tayangannya selama tiga minggu berturut-turut sejak memulakan bahagian kedua ceritanya. Selain itu, pemeran utama drama ini, Namgoong Min dan Ahn Eun-jin, juga telah dinamakan sebagai pelakon popular, dan keduanya melanjutkan karier mereka sebagai aktor terkemuka.

my dearest

Selain populariti yang tinggi, MBC juga mengungkapkan bahawa pertimbangan untuk memanjangkan siaran drama ini juga didasarkan pada keinginan untuk mengungkapkan cerita dengan baik. Kerana “My Dearest” dirancang sebagai drama berpartisipasi, perhatian telah diberikan untuk mencerminkan dengan baik perkembangan yang dalam dari cerita cinta antara Jang-hyun dan Gil-chae serta kisah sandiwara. Terlebih lagi, mengingat banyaknya penonton membandingkan diri sebagai penggemar drama ini.

Korang teruja tak?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Chosun
Loading...