Utama Celebrity News Rambut Depan ‘Choppy’, Gaya Baru Jeon Somin Jadi Perbualan

Rambut Depan ‘Choppy’, Gaya Baru Jeon Somin Jadi Perbualan

jeon somin

Kalau dah cantik, buat gaya rambut macam mana pun pasti akan nampak bergaya!

Sama seperti Jeon So-min yang membuat kejutan apabila tampil menggayakan tambut depan ‘choppy’ tak seperti stail yang selalu dikenakannya.

Wanita itu dilihat memuat naik foto gaya terbarunya itu sejak semalam menerusi Instagram Story miliknya.

Katanya,

Saya nak tunjuk rambut depan tapi mata saya digigit nyamuk.

jeon somin

Apa kata korang mengenai gaya ini?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Chosun

Leave a Reply