Utama Drama Korea Puji Satu Sama Lain, Park Hyungsik & Han Hyojoo Ulas Lebih Tentang...

Puji Satu Sama Lain, Park Hyungsik & Han Hyojoo Ulas Lebih Tentang ‘Happiness’

han hyo joo park hyungsik happiness

Park Hyung-sik dan Han Hyo-joo berborak tentang drama tvN mereka “Happiness” dalam sesi penggambaran bersama majalah Elle!

“Happiness” adalah sebuah drama thriller malapetaka di mana pada ketika itu, penyakit berjangkit ialah sesuatu yang normal.

Pangsapuri bertingkat tinggi itu ditutup apabila penyakit berjangkit baharu muncul, dan drama itu menggambarkan ketakutan, pertempuran psikologi dan perjuangan terdesak untuk terus hidup.

han hyo joo park hyungsik happiness dramaHan Hyo-joo membintangi drama itu sebagai Yoon Sae-bom, ejen taktikal dalam Unit Gerak Khas Polis Seoul, manakala Park Hyung-sik berperanan sebagai detektif Jung Yi-hyun, bekas rakan sekelasnya di sekolah menengah, yang mempunyai perasaan terhadapnya.

Semasa temu bual, Han Hyo-joo bercakap tentang watak berani dan karakter Yoon Sae-bom. Dia berkata,

Sebaik sahaja saya membaca skrip, saya fikir dia tidak berbeza dengan saya. Saya suka bagaimana saya dapat menggambarkan diri saya. Sama seperti Yoon Sae-bom, saya bertindak dahulu, berfikir kemudian, dan selera saya juga serupa dengan seleranya.

Mengenai rakan pelakonnya Park Hyung-sik, dia mengulas,

Park Hyung-sik mempunyai tenaga yang baik yang mampu menghidupkan persekitarannya. Apabila dia datang ke set, suasana terus menjadi ceria.

han hyo joo park hyungsik happiness“Happiness” ialah drama pertama Park Hyung-sik selepas dia keluar dari servis ketenteraan. Pelakon itu berkata,

Drama itu menarik kerana watak-wataknya diungkapkan dengan ringkas dan jelas dan penggambarannya berlangsung dengan tenang. Adegan aksi juga adalah aksi jenis survival yang boleh digunakan apabila detektif sebenar berhadapan dengan situasi yang melampau.

Kemudian dia memuji Han Hyo-joo,

Kadang-kadang dia seperti kakak yang penyayang, dan pada masa lain, dia suka bermain dan bersemangat bebas. Penggambaran menggunakan banyak kekuatan fizikal saya, tetapi terima kasih kepadanya, saya dapat bertahan dengan baik.

Temu bual dan gambar penuh Han Hyo-joo dan Park Hyung-sik akan dikeluarkan dalam edisi Disember majalah Elle!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERElle
Loading...