Ikuti Kami:

“Nak Cabaran Baru..” – Keluar SF9 Untuk Fokus Aktiviti Solo, Rowoon Tulis Ucapan Panjang Buat Peminat

“Nak Cabaran Baru..” – Keluar SF9 Untuk Fokus Aktiviti Solo, Rowoon Tulis Ucapan Panjang Buat Peminat

Pastinya bukan mudah untuk Rowoon membuat keputusan meninggalkan kumpulan SF9.

Pada 18 September, agensi mengumumkan bahawa Rowoon telah keluar dari SF9 dan akan fokus kepada aktiviti solonya termasuk lakonan.

Pada hari yang sama, lelaki itu telah menulis surat tulisan tangan pada peminat, meluahkan perasaannya dan sebab dia membuat keputusan sedemikian. Tulis Rowoon,

Hello, ini Rowoon. Saya rasa saya banyak berfikir tentang perkataan apa untuk dimulakan. Sejujurnya, saya juga terasa agak menakutkan untuk menulis buat kali pertama dalam sekian lama.

Saya rasa saya telah menjadi lebih biasa untuk bersikap tegas dengan diri sendiri semasa melakukan aktiviti yang dijadualkan dan menghadapi cabaran baru. Terdapat juga kekecewaan kerana saya tidak dapat menyelesaikan salah faham besar atau kecil satu persatu dan sambil memikirkan bahawa satu hari keikhlasan saya akan disampaikan.

Sudah tentu, saya faham bahawa saya mungkin menerima kebencian yang sama seperti saya menerima minat dan sokongan, dan hati saya agak lembut.

rowoon sf9

Sambungnya lagi,

Bergantung pada kesempatan, awak perlu berani menghadapi dan menafikan salah faham apabila ia timbul tetapi hari-hari lepas saya sentiasa sibuk bersembunyi. Saya memohon maaf seikhlas hati sekiranya peminat terguris hati dan terkilan dengan sikap saya yang leka.

Saya menyertai aktiviti dengan hati yang bersyukur untuk setiap kenangan berharga selama tujuh tahun yang lalu. Saya hanya dipenuhi dengan rasa syukur ketika saya menulis surat ini sambil kembali ke kehidupan saya. Ini juga terima kasih kepada semua orang.

Tahun ini, saya berumur 27 tahun dan saya mahu menyahut cabaran baru. Saya benar-benar tidak tahu bagaimana untuk mengatakan ini atau di mana dan bagaimana saya harus mula bercakap, tetapi saya ingin mengambil keberanian untuk menyampaikan bahawa saya mahu menyahut cabaran baru.

Akhir sekali, Rowoon meminta orang ramai agar sentiasa menantikan aktivitinya di masa hadapan,

Sila sentiasa perhatikan Kim Seok-woo (nama sebenar Rowoon) yang berusia 27 tahun, agar dia boleh menjalani kehidupannya. Saya sama sahaja seperti yang diingati oleh semua orang. Saya berterima kasih kepada semua orang.

Saya akan berterima kasih jika awak melihat saya dengan kasih sayang.

Selamat maju jaya Rowoon!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...