Utama Drama Korea “Mereka Kerja Keras..” – Joo Jonghyuk Puji Rakan Pelakon ‘Extraordinary Attorney Woo’

“Mereka Kerja Keras..” – Joo Jonghyuk Puji Rakan Pelakon ‘Extraordinary Attorney Woo’

extraordinary attorney woo

Siapa sangka, tuah Joo Jong-hyuk terletak pada watak Kwon Min-woo dalam “Extraordinary Attorney Woo”.

Bagi yang belum tahu, Joo Jong-hyuk membawa watak sebagai Kwon Min-woo dalam “Extraordinary Attorney Woo”, yang sentiasa mempunyai prasangka buruk terhadap Woo Young-woo sejak awak lagi. Dengan ekspresi dan kata-kata pedasnya, wataknya memang amat dibenci penonton.

Dalam sesi temu bual baru-baru ini, Joo Jong-hyuk berkongsi kisah uji bakatnya untuk drama ini, dan persediaan buat watak Kwon Min-woo. Dia menjelaskan,

Pada masa itu, saya hanya melihat satu adegan Kwon Min-woo jadi saya pergi tanpa mengetahui jenis watak dia. Apabila saya melihat adegan itu, saya fikir Kwon Min-woo akan pergi berpakaian dengan sangat kemas. Begitulah cara saya melakukan uji bakat saya dan kedua-dua pengarah dan penulis berkata saya adalah Kwon Min-woo sendiri.

ena extraordinary attorney woo

Kemudian, mengenai keserasian dan kerja berpasukan antara semua pekerja Firma Undang-undang Hanbada, Joo Jong-hyuk mengulas,

Saya tidak melakukan banyak projek siri mini jadi, saya mempunyai banyak kebimbangan kerana saya fikir ia sukar. Tetapi semua kebimbangan itu hilang sejurus penggambaran pertama.

Joo Jong-hyuk turut mengambil peluang untuk memuji setiap rakan pelakonnya dalam “Extraordinary Attorney Woo”,

Mula-mula, pelakon senior Park Eun-bin melakukannya dengan baik dan sangat tabah jadi saya fikir ‘orang seperti ini memainkan watak utama’. Kang Ki Young benar-benar waras. Rasanya dia tahu bila dia perlu masuk. Itulah sebabnya adegan itu sangat menyeronokkan. Saya pun nak jadi macam tu.

Sambungnya lagi,

Dengan Kang Tae-oh, saya pada asalnya menyangka bahawa pelakon Kang Tae-oh sangat baik, dan dia seorang pelakon yang banyak membuat persediaan dan bekerja sangat keras. Dia bekerja dengan sungguh-sungguh. Ha Yun-kyung sangat seronok. Dia seorang pelakon yang boleh mengambil apa-apa peranan dan menerima apa sahaja, tidak kira dengan siapa dia diletakkan. Dalam aspek itu, dia seorang pelakon yang versatil.

ena extraordinary attorney woo

Dah rindu dah nak tengok drama ni kan..

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBEROsen
Loading...