Ikuti Kami:

Menang Trademark Nama Kumpulan, 4 Ahli BTOB Umum Buka Agensi Sendiri ‘BTOB Company’

Menang Trademark Nama Kumpulan, 4 Ahli BTOB Umum Buka Agensi Sendiri ‘BTOB Company’

Eun-kwang, Min-hyuk, Hyun-sik dan Peniel BTOB telah menubuhkan agensi sendiri!

DOD, sebuah syarikat hiburan komprehensif telah mengumumkan bahawa ia telah menubuhkan agensi syarikat BTOB untuk empat ahli kumpulan itu iaitu Seo Eun-kwang, Lee Min-hyuk, Lim Hyun-sik dan Peniel.

Berikutan dengan itu, keempat-empat ahli BTOB tersebut akan meneruskan kesemua aktiviti mereka di bahawa naungan agensi itu.

Terlebih dahulu, sebelum ini syarikat BTOB telah mencapai persetujuan dengan CUBE Entertainment berhubung dengan penggunaan hak ‘trademark’ untuk nama kumpulan tersebut supaya mereka boleh meneruskan aktiviti di bawah nama kumpulan itu.

Berikutan dengan ini, kesemua ahli kumpulan tersebut kini bebas untuk mempromosikan aktiviti menggunakan nama BTOB tanpa sebarang halangan.

btob-members

Malah, syarikat BTOB turut berkata bahawa mereka akan berusaha yang terbaik untuk menyokong aktiviti-aktiviti ahli kumpulan tersebut yang akan datang.

Kata mereka,

Kami berbesar hati untuk menyokong Seo Eun-kwang, Lee Min-hyuk, Lim Hyun-sik dan Peniel supaya mereka boleh menjadi lebih aktif dalam pelbagai aktiviti BTOB yang akan datang.

Tahniah buat BTOB dan Melody!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...