Utama Celebrity News “Macam Babak Drama” – Anjing Peliharaan Iringi Lee Kiwoo Di Majlis Perkahwinan

“Macam Babak Drama” – Anjing Peliharaan Iringi Lee Kiwoo Di Majlis Perkahwinan

lee kiwoo

Akhirnya kahwin juga… Tahniah buat Lee Ki-woo!

Ramai yang mengikatkan bahawa para pelakon yang kini dalam lingkungan usia 40-an mereka, tidak akan terus berkahwin dan kekal menjadi ‘kekasih hati’ buat semua peminat.

Namun, tidak seperti yang peminat impikan, Lee Ki-woo baru sahaja menamatkan zaman bujangnya pada 24 September lalu. Dia berkahwin dengan seorang wanita bukan selebriti dan majlis mereka diadakan di Pulau Jeju. lee kiwooPaling menarik perhatian adalah apabila Lee Ki-woo memasuki pintu masuk gerbang perkahwinannya, diiringi dengan anjing peliharaannya, Teddy. Ramai yang menggambarkan keadaan itu seolah-olah satu babak daripada drama.

Mungkin ramai yang tidak mengetahui, Teddy merupakan anjing yang dibuang dan Lee Ji-woo mengambil lalu menjaganya dengan baik. Para tetamu yang hadir sangat tersentuh dengan tindakan Lee Ki-woo yang turut mengutamakan Teddy pada hari bahagianya. lee kiwooComelnya!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERInsight

Leave a Reply