Utama Celebrity News Lee Seunggi Umum Akan Berkahwin Dengan Lee Dain Pada 7 April Ini

Lee Seunggi Umum Akan Berkahwin Dengan Lee Dain Pada 7 April Ini

lee seunggi lee dain

Setelah lama bercinta, pasangan Lee Seung-gi dan Lee Da-in akan menamatkan zaman bujang mereka tak lama lagi.

Terbaru pada 7 Februari, Lee Seung-gi telah berkongsi surat tulisan tangan di laman Instagramnya, mengumumkan perkahwinannya bersama Lee Dai-in pada April ini.

Tulis pelakon lelaki itu,

Helo, ini Lee Seung-gi.

Nampaknya, saya mempunyai banyak sebab untuk menulis entri panjang pada tahun ini. Hari ini, saya menyampaikan keputusan paling penting dalam hidup saya.

Saya telah memutuskan untuk menghabiskan sisa hidup saya dengan Lee Da-in, yang saya sayangi, bukan hanya sebagai pasangan tetapi sebagai pasangan suami isteri. Saya melamar, dan dia menerima. Kami akan melangsungkan perkahwinan kami pada 7 April ini.

Sekarang saya mempunyai seseorang untuk bertanggungjawab selama-lamanya, saya dengan senang hati ingin menyampaikan berita ini kepada awak secara langsung. Dia adalah seseorang yang mempunyai banyak kemesraan dan kasih sayang, serta dia adalah seseorang yang saya mahu kekalkan di sisi saya selama-lamanya.

Saya ingin berkongsi kebahagiaan kita bersama dan walaupun ada masa sukar dalam hidup, saya mahu mengatasi kesukaran itu bersama-sama tanpa melepaskan tangan masing-masing.

Saya harap awak akan menunjukkan sokongan untuk masa depan kami dan kami akan hidup bahagia sambil terus memberi kembali kepada orang lain.

Terima kasih.

Tahniah Lee Seung-gi dan Lee Da-in!

Sama-sama kita nantikan majlis perkahwinan mereka pada 7 April ini.

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

SUMBERStar News
Loading...