Ikuti Kami:

Lee Moosaeng & Na Inwoo Akan Sertai Jun Somin Dalam ‘Cleaning Up’

Lee Moosaeng & Na Inwoo Akan Sertai Jun Somin Dalam ‘Cleaning Up’

Lee Moo-saeng dan Na In-woo akan turut membintangi drama JTBC akan datang “Cleaning Up!”

“Cleaning Up” akan membawa kisah cabaran tiada batas yang tidak dijangka oleh tiga wanita pencuci yang melompat ke dalam peperangan saham selepas terdengar maklumat dalaman pada suatu hari. Di antara kehidupan dan kelangsungan hidup, ia menceritakan kisah tiga pekerja pembersihan yang memegang lembing ‘melonjak ke depan’ di sebelah tangan dan ‘terdesak’ di tangan yang sebelah lagi. Ianya turut dibintangi oleh Yeom Jung-ah, Jun So-min dan Kim Jae-hwa.

Dalam drama ini, Lee Moo-saeng akan membawa watak misteri Lee Young-shin, seorang lelaki yang hebat dalam percintaan dengan wanita. Daripada keseksian yang romantik lagi halus kepada penampilan yang bersih dan kata-kata yang lembut, dia mempunyai segala-galanya yang wanita inginkan, jadi hati wanita pasti akan turun naik.

Manakala Na In-woo akan berperan sebagai Doo-yeong, seorang asrama kedoktoran yang menyewa rumah untuk Eom Yong-mi (Yeom Jung-ah). Doo-yeong, yang mempunyai pengetahuan dan ketangkasan dalam mekanikal dan elektrikal, juga mempunyai hati yang hangat. Sesiapa yang berkongsi walaupun sedikit kemesraannya, akan menyokong Doo-yeong dengan penuh semangat.

lee moosaeng na inwoo

“Cleaning Up” akan menemui penonton selepas “My Liberation Day” menamatkan tayangan. Nantikan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...