Utama Celebrity News Lee Hyori Bakal Lancar Lagu Bersama Suami Lee Sangsoon

Lee Hyori Bakal Lancar Lagu Bersama Suami Lee Sangsoon

lee hyori

Lee Hyo-ri dan suaminya, Lee Sang-soon bakal melancarkan lagu bersama? Wah, lain macam!

Baru-baru ini, Lee hyo-ri mengujakan peminat dengan berkongsi bahawa dia dan suaminya akan melancarkan lagu bersama iaitu, “I Am Happy From Today”. Lagu tersebut adalah satu mesej yang ingin dikongsi oleh mereka di mana mereka mahu setiap orang mempunyai untuk terus bebas dari dunia dan mencari diri mereka di sudut hati yang lebih dalam. Wah, deepnya…lee hyoriLagu tersebut ditulis dan dihasilkan oleh Jo Dong-hee dan Jo Dong-ik. Tambahan pula, suaminya Lee Sang-soon akan memainkan gitar dan nyanyian Lee Hyo-ri akan diiring oleh penyanyi Jang Pil-soon untuk menambah harmoni dalam lagu.

Lagu ini juga merupakan bahagian kedua bagi “Two Track Project” yang turut dihasilkan oleh Jo Dong-hee dan Jo Dong-ik. Empat ahli muzik ini akan bergabung dan menyampaikan versi nyanyian mereka yang berlainan di dalam satu lagu. lee hyori“I Am Happy From Today” ini akan dilancarkan pada setiap platform muzik yang bakal dilancarkan pada 11 Ogos ini.

Nantikan lagu dari Lee Hyo-ri dan Lee Sang-soon okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERWikitree
Loading...