Utama Drama Korea Kisah Romantik Komedi, Lee Junho & YoonA Sah Akan Bergandingan Dalam ‘King...

Kisah Romantik Komedi, Lee Junho & YoonA Sah Akan Bergandingan Dalam ‘King The Land’

yoona lee junho

Pernah bekerjasama sebelum ini, Lee Jun-ho dan Yoon-A nampaknya bakal menemui peminat dalam sebuah drama!

Pada 20 April, drama “King the Land” telah mengesahkan bahawa Lee Jun-ho 2PM dan Yoon-A SNSD akan bergandingan dalam drama romantik komedi baharu bersama-sama.

Untuk pengetahuan, “King the Land” mengisahkan tentang waris chaebol bernama Goo-won yang tidak tahan dengan senyuman palsu. Dia bertemu Cheon Sa-rang yang sentiasa dilengkapi dengan senyuman yang cerah walaupun dia tidak mahu kerana sifat profesionnya, dan bersama-sama, mereka berdua mencari hari bahagia di mana mereka boleh tersenyum dengan ikhlas bersama-sama. “King the Land” merujuk kepada ruang istirahat perniagaan VVIP, yang merupakan tempat impian pengusaha hotel.

yoona lee junho

Lee Jun-ho akan memainkan watak Goo-won yang telah dilemparkan ke dalam pertempuran warisan untuk Kumpulan Raja, yang memiliki hotel, syarikat penerbangan dan syarikat pengedaran. Dengan minda yang cemerlang, keanggunan semula jadi dan daya tarikan yang memikat, Goo-won mempunyai segala-galanya kecuali akal yang baik dalam bercinta.

Manakala Yoon-A akan berperan sebagai Cheon Sa-rang, yang menjadikan dunia lebih cerah dengan hanya senyumannya. Dia akan mendapat pekerjaan di King Hotel, yang memberikannya kenangan paling menggembirakan ketika dia masih muda, dan dia menjadi matang sambil menghadapi pelbagai prasangka dan salah faham.

Tambahan info, drama ini akan ditulis oleh penulis skrip Cheon Sung-il yang juga merupakan penulis bagi “All of Us Are Dead”. Selepas memutuskan barisan pelakon penuh, “King the Land” akan memulakan penggambaran pada musim luruh ini. Tarikh tayangan dan platform siaran masih belum diumumkan lagi.

drama king the land

Sama-sama kita nantikan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMK Sports
Loading...