Kali Pertama Pegang Watak Utama, Park Sodam Ulas Tentang Filem Baharu ‘Special Delivery’

park sodam special delivery

Park So-dam mengulas tentang filem baharunya “Special Delivery” dalam temu bual baru-baru ini!

“Special Delivery” dibintangi Park So-dam sebagai Jang Eun-ha, seorang pemandu berbakat yang mempunyai kadar kejayaan 100% dalam membuat penghantaran istimewa. Eun-ha yang kuat dan berani akan menghantar apa sahaja dengan pantas dan selamat pada harga yang berpatutan. Namun, dia mendapati dirinya secara tidak disangka-sangka mengambil kargo manusia dalam bentuk budak lelaki Kim Seo-won (lakonan Jung Hyun-joon). Filem ini turut dibintangi oleh Song Sae-byuk, Kim Eui-sung, Yeon Woo-jin, Yeom Hye-ran, dan Han Hyun-min. Kali pertama memegang watak utama dalam filem, Park So-dam secara rendah hati bercakap mengenai tanggujawab itu.

Ini juga kali pertama wajah saya muncul begitu besar di poster, jadi ia sangat menarik. Apabila wajah saya digantung begitu besar di pawagam, ia merupakan sesuatu yang sangat menakjubkan dan menarik.

Park So-dam menjelaskan bahawa dia berasa lebih bersyukur daripada terbeban untuk menggalas watak utama solo pertamanya, terutama kepada pengarah yang memberi kepercayaan kepadanya untuk memainkan watak Jang Eun-ha. Dia mengulas,

Sebab terbesar saya boleh mempunyai kekuatan adalah kerana semua orang sentiasa menceriakan saya. Khususnya, Kim Eui-sung dan Song Sae-byuk yang banyak memberi saya kekuatan daripada pembacaan skrip pertama, dengan berkata, ‘So-dam, kami akan bantu awak’.

park sodam jung hyunjoon

Park So-dam juga bertemu semula dengan pelakon kanak-kanak Jung Hyun-joon dari “Parasite” untuk filem itu. Pelakon itu bercakap tentang menerima tenaga positif dan sokongan daripadanya. Dia berkongsi,

Setiap saat, saya rasa, ‘Saya benar-benar mahu melindungi kanak-kanak ini’. Sejujurnya saya takut semasa penggambaran dalam air, dan walaupun terdapat aspek yang sukar, saya dapat menjadi berani kerana Hyun-joon tersenyum cerah dan berkata, ‘Cik Jang Eun-ha, masuk cepat’.

Mengenai kemahiran memandunya dalam filem ini, Park So-dam berkongsi,

Saya pernah mengalami kemalangan kereta, jadi sebelum ‘Special Delivery’, terdapat banyak masa saya takut walaupun hanya untuk menaiki kereta. Namun, saya tiada pilihan selain terus menaiki kereta semasa bekerja, jadi saya selalu berlegar-legar dengan langsir menutupi bahagian hadapan. Semasa melakukan itu, saya bertemu dengan pemandu terbaik Eun-ha, dan saya memandu sambil menerima perlindungan daripada ramai orang. Terima kasih kepada ‘Special Delivery’, ketakutan masa lalu saya hilang, dan saya perlu memandu lebih banyak dalam kehidupan seharian saya.

park sodam special delivery

Mengakhiri temu bual, Park So-dam berkongsi azamnya untuk tahun 2022. Dia berkata,

Matlamat saya adalah untuk menjadi benar-benar sihat. Saya mahu sihat dalam fikiran dan badan, seperti yang saya selalu katakan. Saya mahu melakukan kerja yang saya suka untuk masa yang lama, dan saya ingin lakukan banyak perkara. Saya mahu hidup panjang, sihat, dan bahagia. Saya ingin melihat kembali apa yang saya tidak lakukan sehingga sekarang dan orang yang tidak dapat saya jaga, dan saya mahu lalui segala-galanya selepas pulih dengan baik.

Macam best je filem “Special Delivery”!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply