Utama Drama Korea Kali Pertama Bekerjasama Untuk ‘Alchemy Of Souls’, Lee Jaewook & Jung Somin...

Kali Pertama Bekerjasama Untuk ‘Alchemy Of Souls’, Lee Jaewook & Jung Somin Puji Satu Sama Lain

lee jaewook jung somin

Siapa yang tengah seronok layan drama “Alchemy of Souls” sekarang?

Bagi yang belum tahu, “Alchemy of Souls” ialah drama percintaan fantasi yang berlangsung di negara Daeho fiksyen, sebuah negara yang tidak wujud dalam sejarah atau di peta. Cerita ini mengikuti watak utama yang nasibnya menjadi berpintal kerana sihir yang menukar jiwa orang.

Lee Jae-wook membintangi sebagai tuan muda Jang Wook yang canggih namun menyusahkan keluarga Jang. Manakala Jung So-min memainkan watak Mu Deok-yi, yang secara rahsia menyimpan jiwa pembunuh hebat Nak-soo.

alchemy of souls

Dalam temu bual mereka baru-baru ini bersama majalah Cosmopolitan, Lee Jae-wook berkongsi tentang pengalamannya berlakon dengan Jung So-min dalam drama ini. Katanya,

Sebaik sahaja So-min memasuki set, persekitaran menjadi cerah. Dia seorang yang serius dalam bidang lakonan, dan pada masa yang sama, dia menyebarkan tenaga yang cerah.

Kemudian, Jung So-min turut memuji rakan pelakonnya Lee Jae-wook dengan berkata,

Dia seorang pelakon yang terus ingin mencuba perkara baharu. Dia kelihatan serius pada mulanya, tetapi selepas anda mengenalinya, dia sangat suka bermain.

netflix alchemy of souls

Dalam pada itu, “Alchemy of Souls” boleh mula ditonton di Netflix kini!

Korang suka tak gandingan mereka berdua?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERXports News
Loading...