Ikuti Kami:

“Kalau Ada Yoo Jaesuk Tapi Rating Rendah, Maknanya Ia Salah Pihak Produksi”

“Kalau Ada Yoo Jaesuk Tapi Rating Rendah, Maknanya Ia Salah Pihak Produksi”

Umum mengetahui Yoo Jae-suk mempunyai peranan yang besar dalam menggerakkan dunia program hiburan Korea.

Dalam sebuah temubual rasmi, pengarah dan produser “How Do You Play” mengulas mengenai sumbangan pengacara No 1 itu buat program mereka.

Yoo Jae-suk ialah penukul Thor dari Marvel. Semua mahukannya tapi tak semua boleh mengawalnya. Dia merupakan seorang pengacara dengan rasa yang hebat.

yoo jaesuk

Apabila ditanya mengenai krisis yang dialami program sekarang dek rating rendah, jawab mereka meluahkan perasaan sebenar mengenai kemungkinannya namun menolak bahawa ia dipanggil sebagai ‘krisis Yoo Jae-suk’,

Ada ketika saya sangat mengaguminya. Dia seorang yang mampu membuatkan sesuatu sketsa lebih menarik dan lain dair yang lain dengan sentuhan sendiri. Dalam aspek itu, saya bersetuju bahawa ia bukanlah krisis Yoo Jae-suk tapi krisis program itu sendiri.

Yoo Jae-suk betul-betul disayangi semua.

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...