Utama Drama Korea Jung Ryeowon Dilamar Terajui Drama Romantik ‘The Couple Are Playing’

Jung Ryeowon Dilamar Terajui Drama Romantik ‘The Couple Are Playing’

jung ryeo won

Sebelum ini, pelakon wanita yang pernah terkenal melalui drama “Wok Of Love” iaitu pelakon Jung Ryeo-won, baru-baru ini dikhabarkan sedang mempertimbangkan penampilannya dalam satu drama terbaru!

Perkara itu disahkan sendiri oleh agensinya, H& Entertainment dimana mereka mengeluarkan kenyataan,

Jung Ryeo-won menerima tawaran untuk tampil dalam ‘The Couple Are Playing’ dan sedang meneliti tawaran tersebut. 

 

 

jung ryeo won

“The Couple Is Playing” ialah kisah yang bermula dengan perletakan jawatan sebuah pasangan dan mulanya ia diterbitkan pada 2020 sebagai esei oleh seorang penulis Seong Jun-pyeon, yang menceritakan kisah dalam menikmati umur yang panjang.

Jung Ryeo-won akan memegang watak sebagai isteri iaitu Yoon Hye-ja, seorang perancang penerbitan yang merupakan seorang graduasi dari jabatan kesusasteraan Korea dalam drama itu.

Jung Ryeo-won berjaya menamatkan rakaman bagi drama “Civil War of Prosecutors” pada 2019 dan kini sedang menjalani penggambaran filem asal Disney+ “Let’s Start the Argument”.

Tak sabar sebenarnya nak tunggu penampilan Jung Ryeo-won dalam drama terbaru ini! Kita tunggu dulu informasi penuh selepas ini okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBERStar Today
Loading...