Utama Tempatan “Hormat!” – Son Sukku Puji Kehebatan Pasukan Bola Sepak Malaysia

“Hormat!” – Son Sukku Puji Kehebatan Pasukan Bola Sepak Malaysia

son sukku malaysia

Sepertinya pasukan bola sepak Malaysia semakin popular dalam kalangan peminat bola di luar negara.

Baru-baru ini, pasukan kebangsaan Harimau Malaya menjadi kebanggaan semua apabila berjaya menamatkan perlawanan bersama Korea Selatan dengan mata seri 3-3. Walaupun tidak berjaya ke pusingan seterusnya untuk Piala Asia 2024, namun pencapaian tersebut nyata memberikan semangat luar biasa buat rakyat Malaysia.

Baru-baru ini, KimchiDaily berpeluang menemubual para pelakon siri Netflix “A Killer Paradox” pada 1 Februari lalu. Sepertinya, Son Suk-ku turut menyimpan rasa hormat buat pasukan bola sepak Malaysia.

@kimchidaily_ Malu la kita kena notice 🙈🫶🏻 #sonsukku #kdrama #korea #malaysia #drama #fyp #foryou #sembangentertainment #learnontiktok #kimchidaily ♬ original sound – Kimchi Daily

Apabila mengetahui, KimchiDaily adalah agensi berita dari Malaysia, pelakon tersebut tidak dapat mengawal rasa kagum dan berkata,

Awak dari Malaysia? Saya berasa hormat dengan pasukan bola sepak kebangsaan awak.

Balas kami,

Terima kasih, pasukan kalian juga sudah melakukan yang terbaik. Ia merupakan satu hari yang sangat meriah buat kedua-dua negara kita.

Hebat tak kita?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Loading...