Utama K-Pop “Hari Yang Paling Penting & Bermakna” – CL Kongsi Sebab 2NE1 Kembali...

“Hari Yang Paling Penting & Bermakna” – CL Kongsi Sebab 2NE1 Kembali Bersatu Di Coachella

2ne1 coachella

Persembahan kejutan 2NE1 di Coachella semalam memang telah menjadi perhatian dan bualan peminat K-pop seluruh dunia.

Pada 18 April, CL telah memuat naik foto penampilan 2NE1 di Coachella, Los Angeles. Dalam kapsyen yang ditulis panjang, ketua kumpulan 2NE1 itu secara terang-terangan berkongsi sebab mengapa kumpulan itu bersatu semula di Coachella, mengejutkan peminat yang telah lama menantikan kemunculan semula mereka.

Tulis CL,

Saya bersyukur dan rasa diberkati sebab dapat hidup dengan keseronokan. Cukup lama untuk menyaksikan usaha yang saya buat dan perkara yang saya cipta mekar.

Selepas saya dijemput ke Coachella, saya sangat ingin menjemput ahli juga kerana saya mahu melihat kami bersatu semula mengikut syarat kami.

Saya ingin menyampaikan rasa terima kasih saya kepada semua orang yang telah menyokong dan menyayangi 2NE1 selama 13 tahun yang lalu, melalui persembahan pentas ini. Atas sebab itu, hari ini adalah hari yang paling penting dan bermakna bagi saya.

Saya harap anda dapat menghidupkan semula emosi masa lalu yang anda rasai melalui kami, terima kasih kepada detik ini hari ini.

Saya sekali lagi berterima kasih kepada ahli yang telah memukau persembahan hari ini dan semua orang yang bekerjasama untuk menjayakan perkara ini.

Saya akan terus berlari sehingga hari kami boleh membuat persembahan sejam penuh di pentas ini.

2ne1 coachella

Memang hari yang akan diingati!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERTV Report

Leave a Reply