Utama Drama Korea Han Jieun Ulas Soal Adegan Aksi Dalam ‘Bad And Crazy’ & Drama...

Han Jieun Ulas Soal Adegan Aksi Dalam ‘Bad And Crazy’ & Drama Akan Datang

han jieun bad and crazy

Pelakon Han Ji-eun baru-baru ini terlibat dengan satu temu bual, di mana dia berborak tentang dramanya “Bad and Crazy”!

“Bad and Crazy” ialah drama tvN daripada penulis dan pengarah OCN “The Uncanny Counter”, yang mengisahkan tentang seorang detektif polis yang berkebolehan tetapi korup bernama Ryu Soo-yeol (Lee Dong-wook) dan orang gila tetapi benar bernama K (Wi Ha-joon). Han Ji-eun membintangi sebagai Lee Hee-kyeom, leftenan polis skuad dadah dan bekas teman wanita Ryu Soo-yeol. Han Ji-eun berkata,

Kami membuat penggambaran selama enam bulan, dan itu bukan masa yang singkat, dan menderita bersama-sama melalui hari yang sangat panas dan hari yang sangat sejuk. Saya lega kerana kami selesai dengan selamat dan bersyukur kerana ramai orang seronok menonton drama itu.

Han Ji-eun, yang terkenal dengan aktiviti Jeet Kune Do sebagai hobi, mempunyai banyak adegan aksi dalam drama itu. Menurutnya,

Saya rasa Jeet Kune Do membantu. Walaupun Jeet Kune Do adalah seni mempertahankan diri jenis genre, ia tidak betul-betul sama dengan adegan aksi di skrin. Selain itu, asas Hee-kyeom ialah judo, bukan Jeet Kune Do, jadi ia sedikit berbeza. Tetapi ia membantu dalam erti kata bahawa saya sudah biasa bergandingan dengan rakan sparring dalam Jeet Kune Do, jadi tidak sukar bagi saya untuk melakukannya dengan rakan lagak ngeri saya.

han jieun bad and crazy

Dia menambah,

Saya pergi ke sekolah aksi selama kira-kira sebulan. Mereka tidak memberi saya banyak masa, tetapi Hee-kyeom benar-benar seorang yang sangat mahir. Dia mendapat pingat emas dalam judo di pertandingan kebangsaan dan juga membaling lelaki. Ia adalah banyak kerja bagi saya untuk mencipta watak seperti itu dalam sebulan. Saya pergi ke sekolah aksi setiap jam pada setiap hari, keluar pada waktu pagi dan pulang ke rumah pada waktu petang. Memang sukar dan memenatkan tetapi entah bagaimana, ia juga melegakan tekanan.

Selain itu, selepas ini Han Ji-eun akan membintangi drama TVING “Ants Are Riding” bersama Hong Jong-hyun, Jung Moo-sung dan ramai lagi. Mengenai drama seterusnya ini, dia berkata,

Watak saya, Mi-seo, adalah watak yang sangat cerah, ceria dan bertenaga. Dia sangat berbeza daripada Hee-kyeom, tetapi jika saya membandingkannya dengan orang lain, dia secara umumnya serupa dengan Han Joo-na dalam ‘Melo Is My Nature’ atau Tae-ri dalam ‘Kkondae Intern’. Tetapi butirannya berbeza, jadi saya akan berusaha untuk mempersembahkan keunikan Mi-seo.

han jieun

Best kan tengok lakonan Han Ji-eun dalam “Bad and Crazy”?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports Chosun
Loading...