Ikuti Kami:

Dongwoon HIGHLIGHT Umum Akan Berkahwin Dengan Teman Wanita Bukan Selebriti September Ini

Dongwoon HIGHLIGHT Umum Akan Berkahwin Dengan Teman Wanita Bukan Selebriti September Ini

Nampaknya, makin ada ramai selebriti Korea yang akan menamatkan zaman bujang mereka!

Terbaru pada 27 Jun, Dong-woon HIGHLIGHT atau sebelum ini dikenali sebagai BEAST, telah mengumumkan bahawa dia akan berkahwin dengan teman wanitanya pada bulan September ini.

Tulis lelaki itu dalam surat tulisan tangan yang dimuat naiknya di Instagram,

Kepada LIGHTs (nama kelab peminat).

Hello. Ini ialah Dong-woon HIGHLIGHT. Sudah lama saya tidak meninggalkan surat tulisan tangan untuk awak semua seperti ini. Ini mungkin agak mendadak. Saya sangat gementar dan berhati-hati walaupun sekarang, kerana saya tahu bahawa ini boleh mengejutkan anda, dan juga membuat anda sedih. Tetapi saya beranikan diri untuk menulis ini kerana saya mahu menjadi orang pertama yang memberitahu anda.

Syukurlah, saya bertemu dengan seseorang yang sangat memahami saya dan menunjukkan banyak pertimbangan kepada saya. Pada satu ketika, saya terfikir bahawa saya ingin menghabiskan masa depan saya dengan dia, jadi, kami akan mengadakan perkahwinan pada bulan September ini.

Sambungnya lagi,

Memandangkan dia bukan orang yang sekerja dengan saya, kami akan melangsungkan perkahwinan secara senyap-senyap, hanya dengan keluarga dan kenalan rapat kami. Saya benar-benar minta maaf kerana tidak mempunyai pilihan selain berdiam diri selama ini, dan kerana tidak dapat memberitahu anda perkara ini.

Saya bertemu semua orang pada usia 19 tahun buat kali pertama. Di rumah dan dalam kumpulan, saya telah hidup sebagai maknae. Saya sangat bersyukur kerana semua orang turut menggembirakan saya dan menyayangi saya, lebih-lebih lagi sebagai maknae. Baik sekarang dan semasa hari debut saya, walaupun saya adalah seorang yang sentiasa kurang, terima kasih kepada jumlah kasih sayang yang tidak dapat dibayangkan yang semua berikan kepada saya, saya dapat berkembang dan menjadi seperti saya hari ini. Saya juga tahu perkara ini. Saya juga berterima kasih kepada ahli HIGHLIGHT yang sentiasa menceriakan saya dan mempercayai saya. Saya tidak akan melupakan rasa terima kasih ini dan bekerja lebih keras daripada yang saya ada sehingga sekarang.

Saya akan membalas kasih sayang semua orang dengan bekerja yang terbaik dalam kedudukan saya sebagai Dong-woon HIGHLIGHT. Terima kasih kerana membaca surat ini sehingga tamat.

Daripada Dong-woon HIGHLIGHT.

Wah, tahniah Dong-woon!

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...