Utama K-Pop Dilayan Seperti Orang Asing, Peminat Bengang Syarikat Tak Promosi Album Solo Cha...

Dilayan Seperti Orang Asing, Peminat Bengang Syarikat Tak Promosi Album Solo Cha Eunwoo

cha-eun-woo-entity

Cha Eun-woo bakal membuat kemunculan solo pertamanya dengan album mini “Entity” pada 15 Februari ini dan memulakan perjalanan barunya sebagai penyanyi solo.

Meskipun tarikh itu semakin mendekati, peminat telah menyedari bahawa syarikat penyanyi tersebut iaitu Fantagio seakan tidak mempromosikan album Cha Eun-woo yang akan datang.

Malah, segala akaun media sosial rasmi milik ASTRO (kumpulan Cha Eun-woo) juga didapati masih belum mempromosikan serta membuat sebarang hantaran yang berkaitan dengan penampilan sulung penyanyi itu.

Tidak berhenti di situ, segala maklumat mengenai jadual promosi rancangan muzik serta yang lain-lain juga masih belum disahkan oleh Fantagio.

Ini sekaligus membuatkan peminat merasakan bahawa Fantagio menganggap bahawa penampilan sulung Cha Eun-woo ini seperti tiada apa, seolah-olah dia hanya mengeluarkan lagu untuk K-Drama sahaja.

Peminat juga turut membuat ribuan hantaran di media sosial X (Twitter) dan menggesa agar syarikat itu memberikan layanan dan promosi yang sebaiknya buat penyanyi lelaki tersebut.

Kesian Cha Eun-woo kan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERTwitter
Loading...