Ikuti Kami:

Diberi Gelaran ‘Emma Stone Korea’ Dek Watak Dalam ‘A Business Proposal’, Ini Respon Kim Sejeong

Diberi Gelaran ‘Emma Stone Korea’ Dek Watak Dalam ‘A Business Proposal’, Ini Respon Kim Sejeong

Baru-baru ini, Kim Se-jeong telah terlibat dengan satu temu bual di mana dia berborak soal dramanya “A Business Proposal”, yang baru sahaja tamat dengan jayanya.

Kim Se-jeong bukan sahaja membuat penonton kagum dengan wataknya sebagai Shin Ha-ri, tetapi juga sebagai Shin Geum-hee, watak palsu yang diguna pakai untuk hubungan palsunya dengan Kang Tae-moo. Kim Se-jeong menarik perhatian kerana lakonannya yang mengagumkan semasa adegan temu janji buta dengan Ahn Hyo-seop, menyebabkan dia mendapat gelaran ‘Emma Stone Korea’. Dia memberi respon,

Saya sangat menyukai Emma Stone dan saya pernah mendengar sebelum ini bahawa kami serupa, jadi saya sangat bersyukur. Dahulu ia adalah nama panggilan yang hanya saya tahu, tetapi saya gembira kerana semua orang memanggil saya dengan gelaran itu sekarang. Pada masa yang sama, terdapat tekanan untuk menerima nama Emma Stone.

kim sejeong

Selain itu, Kim Se-jeong juga telah disahkan untuk membintangi “Today’s Webtoon” bersama dengan Nam Yoon-su. Ianya mengisahkan tentang seorang bekas atlet judo yang bergelut untuk bekerja di jabatan editorial webtoon sebagai pekerja baharu. Berikutan ini, Kim Se-jeong berkongsi,

Saya melihat skrip dan saya fikir ia akan menjadi hebat jika ia boleh menjadi drama yang menggalakkan semua orang yang mengimpikan ‘impian kedua mereka’. Ada orang yang telah mencapai impian mereka dan ada orang yang tidak dapat melakukannya. Walaupun anda mencapai impian anda, anda perlu memutuskan impian seterusnya untuk menjalani kehidupan seharian anda.

Akhir sekali, Kim Se-jeong turut berkongsi ‘makna’ drama “A Business Proposal” buatnya,

Saya rasa saya akan menganggapnya sebagai masa muda saya. Saya dalam usia yang cukup cantik sekarang. Dalam usia saya yang cantik, detik-detik cantik ini telah dirakam dan kesimpulan yang cukup telah dicapai. Walaupun saya mencapai usia tiga puluhan, menjadi 50 tahun, dan terus meningkat, apabila saya mengimbas kembali satu detik dari lewat dua puluhan, saya fikir saya akan memikirkan ‘A Business Proposal’ dahulu.

Tambahnya,

Saya fikir ia adalah projek yang memulakan akhir dua puluhan saya yang terbaik. Musim bunga awal dua puluhan saya ialah I.O.I dan GUGUDAN, tetapi musim bunga akhir dua puluhan saya ialah ‘A Business Proposal’.

kim sejeong

Memang dari dulu lagi suka tengok lakonan Kim Se-jeong.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Instagram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...