Choi Sungeun Kongsi Pengalaman Bekerja Dengan Ji Changwook Dalam ‘The Sound Of Magic’

netflix the sound of magic

Dalam temu bual promosi baru-baru ini untuk siri Netflix “The Sound of Magic”, Choi Sung-eun berkongsi bagaimana rasanya bekerja dengan Ji Chang-wook dan Hwang In-yeop buat kali pertama.

Pada awalnya, Choi Sung-eun mengulas tentang drama itu,

Rasanya pelik menonton suntingan akhir rancangan itu. Saya berasa sedih kerana terpaksa mengucapkan selamat tinggal kepada siri itu selepas menamatkannya.

Menurut FlixPatrol, “The Sound of Magic” telah berjaya menduduki tempat ke-4 dalam kedudukan drama teratas Netflix di seluruh dunia kini. Mengenai pencapaian hebat ini, Choi Sung-eun berkata,

Sangat sukar untuk melihat drama muzikal di Korea, jadi saya tidak pasti bagaimana reaksi penonton dalam dan luar negara. Nasib baik, ia berjaya dengan baik, dan saya bersyukur atas kejayaan drama itu.

netflix the sound of magic

Selain itu, Choi Sung-eun turut menyatakan perasaanya berlakon dengan Ji Chang-wook dalam “The Sound of Magic”. Kongsinya,

Ji Chang-wook adalah seorang manusia yang penyayang. Itulah tanggapan pertama dan terakhir saya terhadapnya. Saya sangat bersyukur kerana dia menggalakkan saya dengan cara yang sama seperti Lee Eul akan lakukan untuk Ah-yi. Setiap kali saya ingin merakam semula adegan saya, dia sentiasa menggalakkan saya untuk menolak had saya dan berusaha keras untuk mencapai apa yang saya mahukan. Ia amat bermakna untuk saya.

Mengenai Na Il-deung yang dilakonkan oleh Hwang In-yeop, pelakon wanita itu berkongsi,

Dia seorang yang sangat baik dan menawan dalam kehidupan sebenar. Dia kelihatan sangat muda untuk usianya walaupun kami hanya selang empat atau lima tahun. Il-deung tidak mungkin menjadi lebih cantik dan menawan jika bukan kerana In-yeop, yang melakonkan watak yang begitu hebat. Dia seorang yang baik, dan kami seronok menjalani penggambaran bersama.

netflix the sound of magic

Suka tengok ‘chemistry’ diorang dalam drama ni!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply