Utama Celebrity News “Calon Suami Lah…” – Peminat Puji D.O EXO Pentingkan Kesenangan Kedua Ibu...

“Calon Suami Lah…” – Peminat Puji D.O EXO Pentingkan Kesenangan Kedua Ibu Bapa

d.o

Semua orang tahu kan D.O seorang yang sangat baik dengan ibu-bapanya kan?

Rasanya korang semua mesti dah tahu drama terbaru yang dibintangi oleh D.O, “Bad Prosecutor” dan bakal mula bersiaran pada 5 Oktober ini.

Dek kerana itu, D.O kini sedang sibuk mempromosikan drama terbarunya melalui siaran radio. Dalam siaran radio baru-baru ini, D.O sempat berkongsi luahan hatinya buat ibu tercinta dan turut menyampaikan satu pesanan buatnya.

D.O juga sempat berkata bahawa dia membeli sebuah rumah baru buat kedua ibu-bapanya. Walaupun dia dilihat sering berbelanja buat ibu-bapanya, namun dia berkata bahawa dia tidak memanjakan mereka.

Dia berkata lagi,

Ibu saya ada meminta saya membelinya kerusi urut namun saya menolak. Malah, saya membelinya peralatan urut yang paling mudah untuk digunakannya.

Semua orang tahu, D.O sering menunjukkan rasa sayang kepada ibunya secara terbuka dan dia mendapat minat dalam masakan juga melalui ibunya. Dia juga turut memohon lesen memasak masakan Korea bersama ibunya untuk mencipta kenangan bersama sebelum dia masuk perkhidmatan tentera.

Wah, baik betul D.O ya…

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERTwitter

Leave a Reply