Utama Celebrity News Berpegangan Tangan, Son Yejin Sambut Ulang Tahun Pertama Perkahwinan Bersama Hyunbin

Berpegangan Tangan, Son Yejin Sambut Ulang Tahun Pertama Perkahwinan Bersama Hyunbin

hyunbin son yejin

Pejam celik pejam celik, sudah setahun pasangan Hyunbin dan Son Ye-jin berkahwin.

Untuk pengetahuan, Hyunbin dan Son Ye-jin telah berkahwin setahun yang lalu pada 31 Mac 2022, menggembirakan ramai orang terutamanya buat penonton drama “Crash Landing On You”.

Terbaru, Son Ye-jin telah memuat naik fotonya bersama Hyunbin di Instagram Story, bagi meraikan ulang tahun pertama perkahwinan bersama suaminya itu. Tulis pelakon wanita tersebut,

Ulang tahun pertama.

https://twitter.com/Sontokkiesintl/status/1641606753761779712?s=20

Sementara itu, peminat juga turut meninggalkan ucapan buat pasangan tersebut dengan menulis di Twitter,

Dah setahun dah..semoga berkekalan buat pasangan ini.

 

Akhirnya, Ye-jin berkongsi detik dengan suaminya ❤ semoga awak berdua sentiasa bahagia dan penuh kasih sayang 💕

 

Saya suka baju Son Ye-jin 😍 selamat ulang tahun yang pertama Binjin!

Wah, kejap je dah setahun kan?

Korang banyak topik ‘hot’ lain tentang dunia hiburan Korea yang nak dibincangkan? Kongsi lah ‘teh’ dengan kami di forum KimchiDaily 😉

SUMBERNews1
Loading...