Utama Celebrity News Bakal Timang Anak Pertama Jun Ini, Photoshoot ‘Bumil’ Honey Lee Jadi Perhatian

Bakal Timang Anak Pertama Jun Ini, Photoshoot ‘Bumil’ Honey Lee Jadi Perhatian

honey lee hamil

Bakal melahirkan anak pertama tak lama lagi, namun Honey Lee kelihatan masih aktif dengan pelbagai aktivit peribadi dan seni.

Terbaru, pelakon wanita itu menjadi pujaan ramai apabila tampil berani menayangkan kehamilannya menerusi photoshoot untuk majalah Vogue keluaran Jun 2022.

Tampil chic bak model, Honey Lee langsung tidak kisah untuk menyorokkan perut dengan menyarungkan pelbagai pakaian trendy seperti crop top, skirt mini dan jeans lusuh.

honey lee hamil

Pada 21 Disember lalu, Honey Lee membuat pengumuman mengejutkan apabila mendedahkan bahawa dia bakal berkahwin dengan seorang lelaki bukan selebriti dan berkongsi bahawa dia sedang mengandung sebulan kemudian.

Untuk pengetahuan, Honey Lee merupakan alumni Fakulti Muzik Tradisional Korea di Universiti Kebangsaan Seoul dan dipilih sebagai Miss Korea pada 2006. Wanita ini juga popular dengan pelbagai drama seperti “Pasta”, “Modern Farmer”, “One The Woman” serta filem “Extreme Job”.

Gempaklah Honey Lee!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYTN
Loading...