Ikuti Kami:

Bakal Tamat Minggu Ini, Lee Jiah & Kang Kiyoung Kongsi Sebab Perlu Tonton ‘Queen Of Divorce’

Bakal Tamat Minggu Ini, Lee Jiah & Kang Kiyoung Kongsi Sebab Perlu Tonton ‘Queen Of Divorce’

Seronok tau tonton babak pembalasan dendam dalam “Queen Of Divorce”?

Bagi menaikkan lagi jangkaan penonton yang menantikan siaran episod terakhir pada minggu ini, KimchiDaily sempat bertanya beberapa soalan buat pelakon utamanya iaitu Lee Ji-ah dan Kang Ki-young. Jom ikuti temubual ini!

1. Bolehkah anda beri 3 perkataan yang terbaik untuk menggambarkan “Queen of Divorce”?
Hukuman, Penyelesaian, Kebahagiaan

2. Apakah pendapat anda tentang apa yang membezakan “Queen Of Divorce” daripada rancangan lain?
Seperti yang diisyaratkan oleh baris ‘Bolehkah perceraian diselesaikan hanya dengan undang-undang?’, perbezaannya terletak bukan sebagai ‘peguam’ tetapi sebagai ‘penyelesaian’ dalam hal perceraian. Tambahan pula, memberikan hukuman yang memuaskan yang direka khusus untuk watak pasangan yang bermusuhan menambahkan satu rasa kepuasan yang unik.

3. Apakah adegan dalam ‘Queen of Divorce’ yang penonton perlu berikan sepenuh perhatian?
Saya mengharagai sekiranya semua letakkan jangkaan untuk apa hukuman yang akan dihadapi oleh ‘si syaitan’ Noh Yul-seong.

queen of divorce

4. Dari 1 hingga 10, bagaimana perasaan penonton ketika menonton drama ini?
Saya akan katakan kira-kira 8 hingga 10 mata.

5. Beritahu kami lebih lanjut tentang daya tarikan sama antara watak Kim Sa-ra dan Dong Gi-jun.
Daya tarikan yang sama antara Kim Sa-ra dan Dong Gi-jun adalah rasa keadilan yang membara.

6. Ada lalui sebarang kesulitan semasa penggambaran “Queen of Divorce”?
Penggambaran semasa musim panas yang panas membuatkan penggambaran menjadi mencabar. Saya teringat penggambaran dalam ruang kecil tanpa penghawa dingin dan pengudaraan yang tidak mencukupi.

7. Semua orang bersemangat untuk melihat keserasian antara anda berdua. Bolehkah anda membincangkan kelebihan masing-masing?
Kelebihan Pelakon Kang Ki-young terletak pada ad-lib yang unik. Kebijaksanaan dan idea spontannya menonjol untuk memperkaya ekspresi situasi.

queen of divorce

8. Saya yakin ramai yang akan berasa yakin untuk menonton “Queen Of Divorce” selepas mendengar nama anda. Bagaimana perasaannya mengetahui ramai yang mempercayai lakonan dan pilihan naskhah anda?
Saya percaya bahawa mendapat kepercayaan penonton adalah pujian tertinggi bagi seorang pelakon. Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk menepati kepercayaan itu.

9. Bagaimana perasaan bekerja bersama dalam projek ini? Adakah anda belajar sesuatu dari Kang Ki-young?
Setiap adegan adalah menyeronokkan semasa bekerja. Saya menerima banyak tenaga positif dari pelakon Kang Ki-young, dan saya boleh belajar dari semangatnya yang menggembirakan.

10. Dalam beberapa tahun yang lepas, kita telah melihat Lee Ji-ah berlakon dalam drama-drama berat, apa yang membuat anda memilih projek ini?
Kemampuan Kim Sa-ra untuk menyelesaikan kes yang peguam perceraian tidak boleh atau sepatutnya tidak mengendalikan, bersama dengan keberaniannya, sangat menarik. Dalam menangani kes-kes berat, dia secara tidak disangka menemui dirinya sendiri ketawa. Keseronokan ini dan kepuasan menjadikan ia berbeza daripada karya-karya sebelum ini.

Jangan lupa tonton episod akhir “Queen Of Divorce”!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...