Ikuti Kami:

Agensi Umum KARA Dalam Perbincangan Untuk Buat Reunion Comeback

Agensi Umum KARA Dalam Perbincangan Untuk Buat Reunion Comeback

Nampaknya, peminat berkemungkinan akan dapat lihat KARA bersatu semula!

Menurut beberapa wakil industri pada 14 Jun, ahli KARA telah berkumpul untuk membincangkan pelbagai kemungkinan termasuk penerbitan single digital dan aktiviti bersama. DSP Media dilaporkan akan bekerjasama dengan syarikat induk mereka RBW untuk projek itu.

Selain itu, wakil industri turut berkongsi,

Saya mendengar bahawa mereka sering bertemu untuk perbincangan. Kali ini, ahli sekali lagi berbincang sesama mereka. Memandangkan semua agensi ahli adalah berbeza dan setiap agensi tidak boleh mempunyai keperluan yang sama, mereka berada dalam situasi di mana perbincangan khusus perlu dibuat. Ahli-ahli sangat menyayangi KARA, dan mereka nampaknya ingin mengadakan acara sekali sahaja untuk meraikan tahun yang bermakna itu (ulang tahun ke-15 mereka).

KARA reunion

Sebagai tindak balas kepada laporan itu, wakil DSP Media sendiri mengeluarkan kenyataan rasmi,

Aktiviti berpotensi KARA sedang dalam perbincangan. Tiada apa-apa yang disahkan.

Untuk pengetahuan, KARA debut pada tahun 2007 dengan lagu “Break It” dan telah mengeluarkan pelbagai lagu hit seperti “Mister”, “Step” dan banyak lagi. Baru-baru ini ahli dan bekas ahli Gyu-ri, Han Seung-yeon, Nicole, Kang Ji-young, dan Heo Young-ji telah bersatu untuk meraikan ulang tahun ke-15 kumpulan itu, dengan berkongsi foto kumpulan yang comel di Instagram buat peminat.

Harap-harap betul la KARA akan buat comeback!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Komen

PERHATIAN: Pihak KimchiDaily.my tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KimchiDaily.my juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...