Utama Rancangan Hiburan Yuri SNSD, Soyeon (G)-IDLE & Ramai Lagi Bakal Jadi Mentor Untuk Program...

Yuri SNSD, Soyeon (G)-IDLE & Ramai Lagi Bakal Jadi Mentor Untuk Program Uji Bakat Baru

ock joo hyun snsd yuri gidle soyeon aiki

Program uji bakat kumpulan gadis keluaran MBC yang akan datang “My Teenage Girl” mengesahkan ‘guru’ mereka yang akan membimbing 83 peserta pelajar dalam mengejar impian mereka.

Ock Joo-hyun, Yu-ri GIRLS’ GENERATION, penari Aiki, dan So-yeon (G) I-DLE. Masing-masing akan mengetuai kelas pelajar dalam mencapai potensi penuh mereka sebagai ahli kumpulan gadis.

Sebagai artis persembahan yang berpengalaman, keempat-empat mereka akan bertindak sebagai produser untuk 18 orang di kelas pelajar baru, 23 orang di kelas dua pelajar, 10 orang di kelas junior, dan 22 orang di kelas senior.

ock joo hyunOck Joo-hyun bukan sahaja vokalis yang mantap di bidang teater muzikal dengan peranannya yang membintangi “Sweeney Todd”, “Rebecca”, “Wicked”, dan banyak lagi, tetapi juga pernah menjadi anggota kumpulan gadis Korea yang paling disukai iaitu FIN.KL. Dia diharapkan dapat membantu para peserta dengan mengasah kemahiran vokal dan juga kehadiran mereka di pentas.

kwon yuri girls generation snsdYu-ri akan menggunakan pengalamannya yang lama sebagai ahli kumpulan GIRLS GENERATION untuk digunakan dengan menjadi senior dan mentor yang boleh dipercayai untuk gadis-gadis itu.

Pandangannya sebagai idola K-pop global yang aktif di pelbagai platform sebagai pelakon, bintang pelbagai, dan YouTuber akan terbukti berharga. Penampilannya sangat penting kerana ia merupakan kali pertama dia mengikuti program uji bakat.

dancer AIKIPenari terkenal Aiki akan bergabung dengan pasukan mentor wanita yang mengikuti peranannya dalam prekuel pertunjukan, di mana dia menunjukkan sisi tegas namun hangat sebagai seorang guru.

jeon soyeon (g)idleJeon So-yeon, ketua kumpulan (G)-IDLE, akan mewakili kumpulan gadis generasi keempat dalam rancangan itu. Dikenali dengan kemahiran menghasilkan lagu, dia memiliki pengalaman mengikuti program uji bakat seperti “Produce 101” dan “Unpretty Rapstar 3”. Dia akan dapat memberikan nasihat yang bermakna serta maklum balas yang realistik untuk para peserta.

Program “My Teenage Girl” ini bakal ditayang bermula 28 November ini.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERMK Sports
Loading...