Utama K-Pop Yeri RED VELVET Kongsi Pengalaman Pertama Kali Berlakon, Watak Lain Yang Ingin...

Yeri RED VELVET Kongsi Pengalaman Pertama Kali Berlakon, Watak Lain Yang Ingin Dicuba & Banyak Lagi

yeri red velvet

Yeri Red Velvet menyatakan cintanya untuk berlakon dalam temu bual baharu! Pada 30 November, majalah kecantikan dan gaya hidup ‘Beauty+’ berkongsi temu bual dan gambar bersama Yeri dengan konsep comel pesta percutian solo.

Untuk penggambaran pertamanya dalam tempoh hampir tiga bulan, Yeri menunjukkan keterujaan dan dedikasinya dengan menyediakan sendiri draf apa yang dia mahukan untuk konsep dan penggayaan itu. Tahun lalu, Yeri mengambil bahagian dalam projek lakonan “Mint Condition” dan “Blue Birthday”, yang mana dia mengulas,

Memandangkan ini kali pertama saya melakukan kerja seperti ini, saya mulakan selepas mempersiapkan diri untuk menerima kritikan, tetapi saya terkejut kerana sambutannya baik. Sebelum itu, saya agak tegas dengan diri sendiri tetapi sekarang saya ingin memberitahu diri saya bahawa saya bekerja keras.

yeri red velvet blue birthdayDia menambah,

Salah satu daya tarikan terbesar lakonan ialah anda boleh mencapai hasil yang anda inginkan jika anda hanya fokus pada masa ini. Walaupun sukar dari segi fizikal dan mental, saya tetap terus berusaha.

Ketika ditanya mengenai peranan yang ingin dicuba seterusnya, Yeri menjawab,

Dalam beberapa tahun, saya akan berada pada usia yang tidak sesuai dengan pakaian seragam sekolah, jadi saya ingin mencuba peranan seorang pelajar sekali lagi. Saya sangat suka genre thriller, jadi kalau ada peluang, saya nak terus mencuba. Memandangkan saya telah mencuba drama perjalanan masa, bagaimana pula dengan drama sejarah yang merentas generasi?

Walaupun dia adalah ‘maknae’ kumpulan RED VELVET yang cerah dan bertenaga, Yeri juga telah berkembang pesat selepas melakukan banyak refleksi diri yang mendalam. Dia menjelaskan,

Saya secara peribadi berasa seperti baru-baru ini banyak berubah. Dalam beberapa tahun sahaja, saya rasa saya telah berubah menjadi lebih baik. Malah daripada rakan-rakan saya, saya kadang-kadang mendengar bahawa saya menjadi lebih sihat dan bertenaga berbanding sebelum ini.

yeri red velvetYeri juga mendedahkan bahawa walaupun 24 tahun kelihatan sangat jauh sekarang, dia menantikan usia itu dengan berfikir,

Tidakkah ada perkara baik yang hanya berlaku apabila anda berumur 24?

Penemubual bertanya apakah jenis orang yang akan terus mempunyai pengaruh dalam hidupnya untuk bergerak ke hadapan dan Yeri menjawab,

Saya sentiasa mahu bersama orang yang membuat saya berasa gembira dan selesa hanya dengan melihat mereka. Saya percaya orang yang secara peribadi memancarkan keselesaan dan kemudahan adalah hebat.

Dia kemudian dengan lucu menambah,

Santa Claus.

yeri red velvet

Temu bual penuh dan penggambaran Yeri akan tersedia dalam edisi Disember Beauty+!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERStar News
Loading...