Video Tarian Ryujin ITZY Di ‘Studio Choom’ Capai 5 Juta Tontonan Hanya Dalam 2 Hari

itzy ryujin studio choom

Ryu-jin ITZY telah memikat hati netizen dengan cover tarian lagu Billie Eilish “Therefore I Am” kerana dia dipilih sebagai ‘Artist of The Month’ untuk bulan November di STUDIO CHOOM.

Ryu-jin sekali lagi menunjukkan gerak-geri ‘penari utama’ yang licin bersama-sama dengan tarian yang memikat dan mimik mukanya yang hebat!

Pada pagi 23 November, persembahan tarian Ryu-jin telah yang dikeluarkan oleh saluran YouTube STUDIO CHOOM telah melepasi 5 juta tontonan hanya dalam masa 2 hari!

ryujin itzy artist of the month studio choomVideo tersebut telah mendapat banyak perhatian daripada peminat global. Dalam video itu, Ryu-jin memakai semua pakaian hitam, gincu ungu sebagai warna pernyataan, dan ramai yang terpikat dengan gerakan tariannya yang sangat jelas. Antara komen netizen adalah:

Ekspresi wajahnya sama sengit dengan koreografinya.

Ryu-jin adalah watak utama ITZY atas sebab tertentu, tiada siapa yang menyentuhnya dalam bahagian tarian dan ekspresi muka.

Persembahan yang begitu berkesan.

Fuhh memang penuh karisma!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

Leave a Reply