Utama Rancangan Hiburan Trend Terbaru Jadi Tumpuan Rancangan, ‘Master In The House’ Bakal Kembali Dengan...

Trend Terbaru Jadi Tumpuan Rancangan, ‘Master In The House’ Bakal Kembali Dengan Musim Ke-2

master in the house

Rancangan hiburan SBS, “Master In The House” akan kembali dengan musim terbaru!

Semalam, pihak produksi “Master In The House” mengumumkan bahawa rancangan itu akan kembali dengan musim terbaru pada Januari akan datang.

Rancangan itu mula bersiaran sejak 2017 yang lalu di mana ia menampilkan ‘master’ yang hadir daripada latar belakang kemahiran yang berbeza dan akan saling mempelajari kemahiran baru. lee seunggiBagi musim pertama, para ‘master’ yang turut menjadi pengacara rancangan tersebut adalah, Lee Seung-gi, Yang Se-hyun, Kim Dong-hyun, Eun Ji-won SECHSKIES dan Do-young NCT yang baru sahaja menyertai rancangan itu pada Julai lalu.

Namun, untuk musim kedua, kehadiran Lee Seung-gi masih belum dapat disahkan dek kerana isu yang berlaku bersama Hook Entertainment masih dalam penyelesaian. Pun begitu, pihak produksi berkata, dia boleh kembali secepat mungkin mengikut pilihannya sendiri. master in the houseBagi musim kedua, tumpuan rancangan diberikan kepada pelbagai trend yang dijangka akan menjadi hit untuk tahun 2023. Hmmm, apa agaknya cabaran mereka kali ini ek?

Kalau nak tahu, tunggu update seterusnya okay!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERStar Today
Loading...