Utama Celebrity News Tiada Tandingan, Kecantikan Jisoo BLACKPINK Dipuji Keluarga Diraja Britain

Tiada Tandingan, Kecantikan Jisoo BLACKPINK Dipuji Keluarga Diraja Britain

jisoo ig (3)

Ji-soo BLACKPINK sekali lagi membuktikan kecantikannya.

Baru-baru ini, Ji-soo BLACKPINK telah memuat naik beberapa gambar di akaun Instagram miliknya ketika menjadi jemputan di istana Buckingham dengan kapsyen,

Saya sangat bersyukur kerana dijemput menghadiri jamuan di istana Buckingham dan menerima anugerah MBE dari empayar Britain.

Di dalam gambar tersebut, Ji-soo telah membuat beberapa jenis gaya sambil memandang kamera. Penampilan ahli BLACKPINK itu yang menunjukkan gaya elegannya telah menarik perhatian ramai.

jisoo ig

Malah, gambar itu juga telah menarik perhatian beberapa orang keluarga diraja Britain iaitu Lady Amelia Spencer dan Lady Eliza Spencer, yang juga merupakan anak saudara kepada Puteri Diana.

Di mana, Lady Amelia Spencer telah menyukai gambar tersebut manakala, Lady Eliza Spencer meninggalkan komen yang berbunyi,

Awak sangat cantik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JISOO🪐 (@sooyaaa__)

Terlebih dahulu, kesemua ahli BLACKPINK telah menghadiri jamuan diraja yang diadakan di istana Buckingham.

Dalam masa yang sama, mereka juga telah menerima anugerah MBE disebabkan oleh penglibatan mereka sebagai duta perhubungan awam bagi Persidangan Pihak ke-26 Konvesyen Rangka Kerja Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu mengenai perubahan iklim (COP26).

Kecantikan Ji-soo memang tiada tandingnya kan!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERSports World
Loading...