Utama Rancangan Hiburan Sunny SNSD, Miyeon (G)-IDLE & Ramai Lagi Jadi Ahli Panel Untuk Rancangan...

Sunny SNSD, Miyeon (G)-IDLE & Ramai Lagi Jadi Ahli Panel Untuk Rancangan Dating

sunny miyeon son ho jun love catcher in seoul

Program baru akan datang “Love Catcher in Seoul” telah mendedahkan barisan panelnya!

Pada 21 Oktober, TVING mengumumkan bahawa Son Ho-jun, Jang Do-yeon, Sunny GIRLS’ GENERATION, Loco, dan Mi-yeon (G)-IDLE telah dipilih sebagai ‘penonton’ dalam program “Love Catcher in Seoul”.

“Love Catcher in Seoul” adalah rancangan realiti mengenai permainan psikologi kencan antara ‘penangkap cinta’, yang mencari cinta yang ditakdirkan, dan ‘penangkap wang’, yang berusaha memenangi hadiah wang besar.

Love catcher in seoul panelistsSon Ho-jun, Jang Do-yeon, Sunny, Loco, dan Mi-yeon akan mewakili nilai dan trend di kalangan lelaki dan wanita muda hari ini ketika mereka menyaksikan peserta rancangan ini dan berkongsi komen jujur ​​tentang apa yang berlaku ketika permainan.

son ho jun sunny girls generationSon Ho-jun, yang tampil di program tersebut untuk pertama kalinya, diharapkan dapat menghubungkan perasaan dengan penggemar “Love Catcher” musim sebelumnya dan peminat rancangan realiti kencan lain seperti “Transit Love”.

Sunny digambarkan sebagai “mesin reaksi yang dapat dikaitkan” yang akan menyokong penonton, serta menunjukkan pandangan yang mendalam mengenai ucapan dan tindakan halus peserta.

jand do yeon love catcher in seoulJang Do-yeon telah muncul sebagai tuan rumah pada dua musim “Love Catcher” dan telah terkesan dengan percakapan cerdas dan kesimpulan yang meyakinkan.

loco miyeon (g)-idleLoco juga peminat musim “Love Catcher” sebelum ini dan akan berhubungan dengan peserta pada tahap yang sama dengan penonton. Mi-yeon akan berhubungan baik dengan para peserta yang seusia dengannya, dengan daya tarikannya yang menarik, dan menunjukkan hasrat baru ketika membuat keputusan.

Musim kali ni mesti akan bertambah menarik!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERStar News
Loading...