Utama Branded Stream Lagu & Drama Korea Tanpa Buffer. Just Guna Time Kabel Besar....

Stream Lagu & Drama Korea Tanpa Buffer. Just Guna Time Kabel Besar. Harga Ramah Internet Pantas!

Time Service

Mula-mula See You In My 19th Life kemudian Revenant dan lepas ni King The Land pula bakal menemui penamat. Aduh, pedihnya hati ini…

Tapi, nak tahu apa yang lagi pedih? Bila tengah syok tengok drama, dapat pula babak yang penting, tiba-tiba buffering… Fuhh, ikutkan hati rasa nak tumbuk saja skrin tu betul tak? 

Jangan risau guys, lepas ni kami jamin korang tak akan ada lagi masalah buffering ni sebab kami ada satu solusi yang CONFIRM korang akan suka!

Datuk Papa Puas Hati Pakai Time Kabel Besar, Internet Pantas & Menjimatkan! Servis Pun Tetap Megah!

Sebut saja Datuk Papa atau Megah Holdings, orang pertama muncul dalam fikiran kita mesti Mustapha Kamal betul tak? 

Haa, percaya ataupun tidak, disebalik kejayaan perniagaan Megah Holdings Datuk Papa, sebenarnya dia menggunakan Kabel Besar tau! Uish, dah kaya raya pun pakai kabel ke? 

Kalau korang nak tahu kabel apakah yang kami maksudkan, korang wajib tengok video di bawah ni.

Pergh, patutlah perniagaan berjaya, kabel yang Datuk Papa gunakan ni bukan biasa-biasa tau! 

Tonton K-Drama Tanpa Lag, Nikmati Internet Pantas Pada Kos Lebih Menjimatkan!

Berbalik pada isu internet lembab, memahami perasaan annoying menonton drama kegemaran dalam keadaan lagging, kami sarankan korang untuk guna internet jalur lebar Time! Eh, tak pernah dengar pun…

Untuk korang yang belum tahu, Time merupakan perkhidmatan jalur lebar gentian tulen 100% terpantas di Malaysia pada kelajuan sehingga 2Gbps di seluruh negara pada harga yang paling rendah untuk setiap Mbps! Wow, biar betul?!

Time Service

Kalau korang nak tahu, Internet Ramah menawarkan kelajuan 500Mbps pada hanya RM99 untuk 6 bulan pertama dan PERCUMA untuk bulan yang pertama kalau korang mendaftar melalui laman web rasmi di time.com.my. Perghh, bestnya! 

Jadi, lepas ni korang dah tak perlu lagi curi-curi guna WiFi ofis atau pergi cafe semata-mata untuk dapatkan internet laju okay?!

Time Service

Tapi, kalau nak pasang Time Internet Ramah ni, mesti nak kena apply cuti betul tak? 

Haa, tak perlu bazir annual leave pun sebab korang boleh pasang jalur lebar Time ni selepas waktu bekerja tau! Seriuslah?!

Mendengar keluhan korang, Time hadir dengan Servis Kabel Besar, yang mana waktu pemasangan jalur lebar akan dilanjutkan sehingga kepada 8 malam pada hari minggu dan 4 petang pada hujung minggu.

*Tertakluk pada terma dan syarat. Waktu pemasangan yang dilanjutkan hanya untuk bangunan tertentu.

Jadi, lepas ni korang dah tak perlu apply cuti atau balik dalam keadaan tergesa semata-mata untuk pasang jalur lebar saja! 

Chop, bukan itu saja tau guys, Time pun ada tawarkan pelan langganan lain seperti 100Mbps, 500Mbps dan 1Gbps, serta ia menjadi rangkaian internet pertama terpantas di Malaysia yang menawarkan 2Gbps. Wow!

Menariknya, tak kira kalau korang mempunyai ahli keluarga ramai atau sikit atau perlu berkongsi dengan jumlah orang ramai, pelan internet Time adalah yang terbaik!

Nak tahu satu fakta menarik? Time telah diiktiraf sebagai Internet Paling Konsisten Malaysia sejak tahun 2020 tau? Ye ke ni?

Time Service

Kredit: Speedtest

Kalau korang nak tahu, Ookla®, peneraju global dalam rangkaian dan cerapan ketersambungan yang disokong oleh kepercayaan pengguna telah mengeluarkan sebuah carta konsistensi daripada Speedtest dan telah beri kredit kepada Time sebagai Internet Paling Konsisten di Malaysia.

Pada Suku Kedua 2023, Time telah mencapati konsistensi tertinggi antara semua penyedia jalur lebar tetap di Malaysia. 

Berdasarkan analisis oleh Ookla® terhadap data Speedtest Intelligence® data konsistensi di Malaysia, dari Suku Keempat 2020 hingga Suku Kedua 2023. Tanda dagangan Ookla digunakan di bawah lesen dan dicetak semula dengan keizinan.

Tonton Lebih Banyak K-Drama Menarik Dengan Time!

Haa, amacam? Baguskan internet yang Time tawarkan? Kami jamin dengan korang confirm kalau korang gunakan internet jalur lebar Time ni, korang boleh binge-watch K-Drama sampai lebam mata! 

Untuk korang yang berminat untuk dapatkan internet daripada Time ni, jangan lupa layari laman web rasmi Time atau ikuti di Facebook dan Instagram.

Loading...