Utama Celebrity News Setelah 2 Tahun Bersama, Agensi Umum Jun Hyunmoo & Lee Hyesung Disahkan...

Setelah 2 Tahun Bersama, Agensi Umum Jun Hyunmoo & Lee Hyesung Disahkan Putus Cinta

jun hyunmoo lee hyesung

Pada 22 Februari, agensi Jun Hyun-moo dan Lee Hye-sung SM C&C mengumumkan bahawa kedua-dua mereka telah berpisah.

Sebelum ini pada November 2019, SM C&C telah mengesahkan bahawa Jun Hyun-moo menjalinkan hubungan dengan Lee Hye-sung. Jun Hyun-moo menyertai KBS sebagai wartawan pada 2006 dan menjadi ejen percuma pada 2012. Sementara itu, Lee Hye-sung menyertai KBS pada 2016 dan menjadi ejen percuma pada 2019. Kenyataan penuh SM C&C ditulis seperti di bawah:

Hello. Ini ialah SM C&C.

Artis agensi Jun Hyun-moo dan Lee Hye-sung baru-baru ini berpisah.

Memandangkan Jun Hyun-moo dan Lee Hye-sung pada mulanya memulakan hubungan mereka sebagai senior dan junior dalam industri yang mempercayai antara satu sama lain, mereka akan kekal sebagai sumber sokongan yang boleh dipercayai yang memberi kekuatan satu sama lain pada masa hadapan.

Agensi akan terus melakukan yang terbaik dalam pengurusan kedua-dua bintang itu sama seperti biasa. Walaupun ia adalah hubungan peribadi, kedua-dua mereka pasti lebih berasa bimbang dan terbeban kerana ia adalah hubungan yang didedahkan kepada umum.

Sila terus memerhatikan mereka dalam aktiviti masa depan mereka sama seperti sebelum ini. Terima kasih.

jun hyunmoo lee hyesung putus

Semoga hanya yang terbaik buat mereka berdua.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi. 

SUMBERStar News
Loading...