Utama Drama Korea “Saya Tak Reti Duduk Diam..” – Jung Hoyeon Kongsi Sebab Ingin Ceburi...

“Saya Tak Reti Duduk Diam..” – Jung Hoyeon Kongsi Sebab Ingin Ceburi Bidang Lakonan

jung hoyeon squid game

Jung Ho-yeon, yang menjadi bintang global menerusi drama Netflix “Squid Game”, baru-baru ini telah mengambil bahagian dalam temu bual video bersama JTBC “News Room”!

Apabila ditanya,

Awak seorang top model, jadi adakah awak mempunyai motivasi atau keinginan mendesak apabila memutuskan untuk menjadi seorang pelakon?

Jung Ho-yeon menjawab,

Kebanyakan motivasi saya nampaknya bermula dengan rasa ingin tahu. Secara peribadi, saya sangat ingin tahu dan saya tidak pandai berdiam diri, jadi saya berminat untuk melakukan pelbagai perkara.

jung hoyeon

Lebih dikenali ramai selepas lakonan pertamanya dalam siri Netflix popular “Squid Game”, Jung Ho-yeon turut mengulas,

Apabila saya memutuskan untuk menjadi seorang pelakon, saya tidak dapat mencapai apa yang saya ingin lakukan pada asalnya dalam kerjaya saya sebagai model. Saya mempunyai terlalu banyak masa pada waktu itu, dan saya fikir masa ada kaitan dengan rasa terdesak saya. Apabila saya rasa saya perlu mengurangkan masa yang tidak berguna, terdesak, rasa ingin tahu, dan saya mempunyai banyak masa terkumpul, ianya telah membawa saya kepada keputusan sedemikian.

Tonton temu bual penuh Jung Ho-yeon di atas!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNate
Loading...