Utama K-Pop “Saya Tak Rasa Gembira Langsung..” – Seohyun Kongsi Kisah Awal Debut Sebagai...

“Saya Tak Rasa Gembira Langsung..” – Seohyun Kongsi Kisah Awal Debut Sebagai Ahli SNSD

seohyun snsd

Pada episod terbaru “The Manager”, Seohyun GIRLS’ GENERATION telah berkongsi tentang persahabatan lamanya yang bermula sejak zaman pelatih.

Idola yang bertukar menjadi pelakon itu muncul sebagai tetamu pada episod 19 Februari rancangan realiti MBC “The Manager”, di mana dia meluangkan masa bersama rakan karibnya Lee Hwan-hee. Seohyun menjelaskan bahawa dia dan Lee Hwan-hee berkawan sejak mereka bertemu 20 tahun lalu di SM Entertainment, di mana mereka berdua merupakan pelatih di situ.

Kemudian, semasa mereka sedang menikmati pencuci mulut bersama, Seohyun bercakap tentang betapa dia bergantung pada Lee Hwan-hee sebagai kawan ketika itu, terutamanya kerana dia seorang kanak-kanak berusia 12 tahun yang pemalu. Seohyun berkata kepadanya,

Sebelum awak menyertai agensi itu, saya tidak pernah berkata sepatah pun kepada sesiapa. Saya berasa tidak selesa dan takut di sekeliling orang lain. Tetapi apabila awak menyertai dan mereka memberitahu saya bahawa awak sebaya dengan saya, saya entah bagaimana dengan serta-merta merasakan itu adalah takdir.

seohyun snsd lee hwanhee

Walaupun Lee Hwan-hee kemudiannya memulakan kerjaya sebagai penyanyi di bawah agensi yang berbeza, dia kini bersara selepas berkahwin dua tahun lalu.

Seohyun selepas itu mendedahkan bahawa dia teramat sedih apabila dia mula-mula mengetahui bahawa dia telah berjaya masuk ke dalam barisan debut ahli GIRLS’ GENERATION, tetapi Lee Hwan-hee tidak.

Apabila saya mendengar bahawa hanya saya yang berjaya masuk ke dalam GIRLS’ GENERATION, saya langsung tidak berasa gembira.

Saya berasa sangat menyesal, dan saya tidak dapat berhenti menangis. Saya tidak mampu untuk menghubunginya. Tetapi kemudian dia menghubungi saya untuk mengucapkan tahniah.

Seohyun menambah,

Hanya mempunyai seorang kawan ini membuatkan saya fikir saya telah menjalani hidup saya dengan baik.

seohyun snsd lee hwanhee

Amat setia kan persahabatan antara mereka.

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERYouTube
Loading...