Utama K-Pop “Saya Rasa Sunyi & Tertekan..” – BamBam GOT7 Ulas Promosi Sebagai Artis...

“Saya Rasa Sunyi & Tertekan..” – BamBam GOT7 Ulas Promosi Sebagai Artis Solo

bambam got7

BamBam kini kembali dengan mini album baharunya “B”!

Album “B” menampilkan lagu tajuk “Slow Mo” bersama lagu pra-keluaran “Who Are You” dan empat lagu lain. Mengenai tajuk lagu, BamBam menjelaskan,

Ia adalah cerita yang bersambung daripada ‘Who Are You’. Ia mengandungi idea untuk menerima alter ego saya, mencipta dunia kita sendiri di dalamnya, menyelami dan mempengaruhi satu sama lain, serta menentukan peribadi saya.

Mengimbas kembali kejayaan album solo pertamanya “riBBon”, BamBam berkongsi,

Saya merasakan tekanan sama ada saya akan melakukannya sebaik ‘riBBon’ dan sama ada orang akan memberi saya jumlah cinta yang sama. Memandangkan ‘B’ ialah album yang saya sendiri berpuas hati dengannya, saya percaya ramai orang akan menyukainya.

bambam got7

BamBam juga membicangkan tentang dirinya sebagai artis K-pop yang berasal dari Thailand. Dia mengulas,

Saya dapat mempromosikan dengan selesa kerana Nichkhun 2PM yang membuka jalan. Hakikat bahawa saya berasal dari Thailand tidak penting dan ia akan menjadi hebat jika anda dapat memperoleh tenaga positif daripada muzik saya.

Semasa meneruskan perjalanan solonya tanpa ahli GOT7, BamBam berkongsi,

Sebagai permulaan, ia adalah satu kelebihan yang saya boleh membuat muzik yang saya ingin buat. Pada masa hadapan apabila kami mempromosikan sebagai GOT7, saya akan dapat mempamerkan imej GOT7 buat kali pertama dalam beberapa ketika. Sebaliknya, kelemahannya ialah terdapat sedikit tekanan dan kadangkala saya kesepian. Selain itu, semasa saya membuat promosi dalam pasukan, saya boleh menyembunyikan aspek yang saya tidak yakin. Sekarang sebagai artis solo, saya rasa semuanya mesti sempurna. Namun, saya melihatnya sebagai pengalaman dan peluang yang baik untuk berkembang.

Jom dengar lagu baharu BamBam “Slow Mo”!

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERStar News
Loading...