Utama Drama Korea “Saya Mahu Terus Berlakon..” – Ahn Bohyun Kongsi Perkara Paling Penting Buatnya...

“Saya Mahu Terus Berlakon..” – Ahn Bohyun Kongsi Perkara Paling Penting Buatnya Kini

Baru-baru ini, Ahn Bo-hyun telah terlibat dengan penggambaran dan temu bual bersama majalah Singles!

Sekadar info, Ahn Bo-hyun telah memulakan kerjayanya sebagai peninju dan kemudian menjadi model. Penampilan sulungnya sebagai seorang pelakon ialah pada tahun 2014 dan mula mendapat perhatian melalui siri hit 2020 “Itaewon Class” sebagai watak sampingan. Dia telah mula memegang watak utama dalam drama terkenal seperti “My Name”, “Yumi’s Cells” dan yang terbaru “Military Prosecutor Doberman”.

Pada sesi temu bual, dia ditanya tentang apa yang paling penting baginya pada masa ini. Ahn Bo-hyun menjawab,

Keluarga, untuk mengekalkan pemikiran awal saya, dan berlakon. Saya tidak pernah mahu kehilangan minda awal yang saya mulakan. Saya mahu terus berlakon, sambil terus bergerak ke hadapan, sama seperti saya sekarang.

Ahn Bo-hyun seterusnya menyatakan keazamannya untuk terus meningkat sebagai seorang pelakon, sambil mendedahkan bahawa dia sentiasa memikirkan bagaimana dia boleh menyampaikan keikhlasan wataknya dengan lebih baik kepada penonton.

ahn bohyun

Kemudian, pelakon itu juga bercakap tentang kepercayaannya yang kuat tentang kepentingan untuk meluangkan masa pada penghujung setiap hari untuk melihat ke belakang dan merenung harinya, serta untuk belajar memuji diri sendiri.

Semasa anda menjalani kehidupan, akan ada lebih banyak hari apabila anda menegur dan mengkritik diri sendiri, daripada hari-hari apabila anda menyayangi diri anda sepenuhnya.

Tambahnya,

Saya fikir kadang-kadang saya memerlukan masa untuk menggalakkan dan menghargai diri saya dengan berkata, ‘Anda melakukan kerja yang hebat. Awak telah lakukan yang terbaik’.

ahn bohyun

Korang suka Ahn Bo-hyun bawa watak apa?

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagram dan Telegram KimchiDaily untuk mendapatkan berita Korea paling latest yang sensasi.

SUMBERNewsen
Loading...